Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

vlevi
nagyúr
Szia!
Szükséges-e UWP alkalmazásokat fejlesztened?
Mert, ha hagyományos Win32 programokat írsz, akkor tökmindegy, hogy a három rendszer közül melyiket használod, azok egyformán futnak mindegyiken.
Ha az új felületben gondolkodsz, akkor én azt mondanám, hogy mindenképpen a 10-es. Mert a nyócasokat is nagyongyorsan át akarja terelni tizesre a Microsoft. Ami érthető is. A Win8 (8.1) alatt lévő Modern UI nem ugyanaz, mint az UWP, még akkor sem, ha a felhasználó számára a különbségek nem láthatóak. Mindenképpen az egységes (PC, tablet, telefon) platform a célja a Microsoftnak, ami érthető is.A kérdés természetesen az (és erre nem tudom a választ), hogy a Win7, win8 használók áttérnek-e 10-re?
Másik nagy kérdés, hogy a Windows Phone 7-et, 8-at használók, akiknek a telefonja nem alkalmas a win10 futtatására, azok mit tesznek? megmaradnak a jelenlegi platormon, vesznek új Lumiát, esetleg almát, vagy ződrobotot?
Ezeket szerintem nem tudjuk előre megjósolni. - 

Win 7 utan jobban kezre all a w10 , kevesbe van kihegyezve tapicskolasra mint a w8.x volt , ezert desktopon konnyebb hasznalni, a gui-t megszokni se veszes, itthon ket eszkozon is hiba mentesen fut, furge , stabil, eddig kop kop meg vagyok elegedve vele . A w8.x szamomra nagyobb kin volt desktopon es tabon egyarant.
Ha appot fejlesztenek akkor w10 ala tennem es lehetoleg uwp app lenne - 

CirrMee
addikt
Ha meg tudsz szokni pár módosítást (pl gépházas barmolás, stb), akkor nem lesz semmi gond azzal.
Én pl a 8 -ast és a 10 -est is telepítés után nekiállok átfabrikálni, hogy a régi megszokott kinézete legyen (ClassicShell, RibbonDisabler, gadgetek, AeroGlass, 10 -esen régi fényképnézegető előcsalogatása, stb), vagy legalább hasonlítson a hetesre...

- 

Pierre75
senior tag
Va banque. Ha szerencséd van és nem szopsz driver-hibákkal, az általad használt sw-k csendbe rendbe mennek, akkor elégedett lehetsz a váltással. Ha van benned "kalandvágy" vagy egy régi telepítés megérett a format-ra, ahogy bő hónapja az enyém, akkor belevághatsz. Nekem vegyes élményeim születtek. De egy 6 éves notebookon gyorsabb, fürgébb mint a win7 volt.
 - 

Nem igazán tudom elképzelni, hogy egy ilyen kérdésre mégis milyen választ vársz?

Annyira biztos nem "trágya" ha milliók használják de ha visszaolvasol csak egy-két oldalt akkor azt is láthatod, hogy hardver kiépítés és a telepített szoftverek függvényében a tökéletes hibátlan működéstől a legkülönfélébb problémákig minden előfordul. Van aki fél nap múlva visszarakja azt ami volt és vagyok pl. én aki a hivatalos kiadás óta szinte hibátlannak találom és szeretem!
Ha "programot fejlesztessz" Windowsra akkor nem hiszem, hogy nagy problémát jelent egy kis partición kipróbálni. Ha nem tetszik lekapod azt jólvan. Addig úgy sem tudod mi lesz nálad a helyzet, bárki bármit mond......
A jövőre nézve egyébként szerintem a programodat win10-re kéne fejlesztened...... visszafelé nem túl logikus haladni...... - 

n42
tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te rosszat akarsz hallani, mindig öröm tanácsot adni hasonló embereknek.
Gyakorlatban nincs semmilyen változás, ez is WINDOWS! Ha nagyon nem tetszik az új menü, ne használd, nem vagy rákényszerítve.
Speciel a Windows 10 virtuális asztalai miatt érdemes váltani, mert aki hajlamos több dolgot is csinálni a géppel, annak áldás (igen, tudom, hogy linux alatt már vagy 15 éve alap dolog...).
Amennyiben nincs bosszantó hardverprobléma, akkor csak megszokás kérdése... ha nem tudod megszokni napi használat során, veled van a probléma.(Basszus, hogy egy programozó ennyire rosszindulatúan begyepesedett legyen...)
 - 

E.Kaufmann
veterán
Windows 7 után talán a Windows 10 könnyebben megszokható, mint a win 8 teljes képernyős start menüje. Amúgy a Win8 is rendben van, de jobb most hozzákezdeni szo(p)kni a Win10-et, mint talán később. Win8 akkor ajánlott ha valami megoldhatatlan hardver-szoftver gondba ütközik az ember, ami a 8(.1)-ason még nem volt

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest