Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazán kösz a segítséget, végig is próbáltam minden javaslatod, de a jelek szerint akár a fejem tetejére is állhatok, akkor is mindig ugyanezt kapom (az utoljára kiadott parancsot is kimásoltam):
Dism.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:esd:D:\sources\install.esd:1 /limitaccess
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.10586.0
Image Version: 10.0.10586.0
[==========================100.0%==========================]
Error: 0x800f081f
The source files could not be found.
Use the "Source" option to specify the location of the files that are required to restore the feature. For more information on specifying a source location, see http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077.
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.logPedig átállítottam a csoportházirendben, a gépet újra is indítottam a biztonság kedvéért, aztán le is ellenőriztem, hogy úgy maradt-e a beállítás. Ennek ellenére semmi. Pedig már nem is a pendrive-ról próbálkozom, hanem virtuális meghajtóról. De se onnan nem akarja az igazságot, se a Windows Update-ről. Győzött a Windows 10. Már várom, mikor szakad a nyakamba ez a szarkupac.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Szólánc.
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi