- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
Döglött Róka #23885 üzenetére
Egyik kérdésemre sem találtam választ.
1. Nem tudtam, hogy lock screen-nek hívják, amit ki kell kapcsolni, így elég nehéz rákeresni is.
Gondoltam lesz, aki megválaszolja és félreteszi az aznapi okításait.2. Erre a kérdésre is kerestem a választ, de fél óra után meguntam, mert csak Win 8.1-el kapcsolatban olvastam külföldi tapasztalatokat.
Szerencsére jöttél te, aki a segítség helyett, engem lustának titulálsz...
-
M0Dair
senior tag
válasz
Döglött Róka #23885 üzenetére
Így tettem köszi.
4GB memó van és lezabálja azért VGA 3 körülire, ezért gondoltam X86-ra ill., hogy ne melegedjen annyira, bár kétlem, hogy ilyen összefüggés még létezik. De szerintem is X64 bölcsebb, megy is fel rá. Egyébként egy clean all elég neki szerinted win telepítő alól, vagy ha linuxok is voltak akkor mindenképp valami parted magic szerűvel wipeolni meg átnullázni a felületet? Clean all csak eltűntet mindent (ésszerű user keretek közt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest