- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
F_Zolee #22366 üzenetére
a virtuális memóriát lődd le állandóra (ne a win kezelje, legyen elég nagy de ne túl nagy, kezdeti méret ugyanannyi legyen mint a max méret. Csak tapasztalati értéket tudok mondani: én úgy szoktam belőni, hogy a valós+virtuális 6 giga körül legyen. tehát egy ls két gigás gépen 4, három gigáson 3, négy gigáson két gigát szoktam adni neki, ha nincs különösen nagy memóriaigényü alkalmazás, nyolc gigáson amig nem sikit senki memóriahiányra, le is kapcsolom). A jelenséget ugyanis nagy valószínűséggel az okozza. hogy kicsi, de legalábbis nem megfelelő a virtuális memória mérete, ezért állandóan állítgatja...
(ez a store nem az áruház, hanem a tárolási szolgáltatás
)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest