Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Воланд #22185 üzenetére
"meg akar igazad is lehetne, ha nem lettek volna "hibas" frissitesek xp-nel, vistanal, windows 7-nel es windows 8-nal. es nem a megjelenest koveto hetekben, hanem a megjelenes utan evekkel."
Ne már. Komolyan azzal próbálod bagatellizálni a W10 rendszerhibáját, hogy visszamutogatsz korábbi windows-okra?
Értem.
Tehát azért, mert korábban el tudta rontani az MS, máris teljesen érthető és elfogadható az, hogy ez most ilyen. Szerintem, erről beszélgetned kellene egy IT tudással nem rendelkező olyan felhasználóval, aki megszívta ezt. Azt gondolom, 3 percen belül meggyőzne, hogy tévedsz.Attól az "apróságtól", hogy 8.1 alatt még eldönthettem, hogy nem
azonnalkötelezően telepítek, most meg ugye nem, gondolom, tekintsünk el?Tehát , újra:
Ha normálisan átgondolták és tesztelték volna, ez az eset, egyszerűen nem valósul meg, hiszen, akár kivételkezeléssel megoldhatták volna, hogy egy hibát okozott update egyszerűen ne települgessen megint és megint és megint és megint és megint és megint ...
Zolar:
woland_y2k, látod? Erről beszélek. Hogy a W10 olyan kihívások elé állítja a felhasználóit, ami sokaknál leveri a lécet. Ezért béta. A morális résztől eltekintve is nevetségesek ezek a dolgok.
Nyilván detektálja a W10, hogy valami írni akarja azt arohadtC:-t.
Megoldást kellene adjon a felhasználónak, áthelyezést javasolva, vagy tudom is én. Helyette, csak tiltás van. Ez hol felhasználóbarát?! ..és nagyon sok területen ugyanilyen a W10, sajnos. (szeretném a Windows-t, amúgy..)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo IV
- Határozatlan időre elhalasztották a Kingmakers megjelenését
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest