- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
svgyula #21024 üzenetére
Ezért raktam fel és mindegyikkel működik
Nem is ez a probléma. A codec pakkokkal az a gond, hogy teljesen feleslegesen szemetelik tele a rendszert olyan kodekekkel, amire semmi szükség nincs. És ez általában több problémát okoz, mint amit megold. Nem egy gépnél kezdtem azzal, hogy eltávolítottam ezeket és érdekes módon megszűntek problémák.
Jellemzően akkor szokott gond lenni a lejátszással, ha valaki valami egzotikus enkódert használt, vagy esetleg csakazértis beleerőltet a konténerbe egy enkódolást, ami nem jellemző a konténerre.
És a másik dolog, hogy EGY hiányzó kodek, dekóder miatt felrakatni 45 másikat, az szerintem szimplán hülyeség. Amik aztán akkor és ott okoznak problémát, amikor és ahol egyáltalán nem számítasz rá.
Meg kell nézni, hogy mi hiányzik és azt feltelepíteni. Persze ehhez pici idő és némi hozzáértés kell, elhiszem én, hogy sokkal egyszerűbb felhányni valami csodapakkot.Más. Nagyon régen nekem is a BSPlayer volt a kedvencem, de aztán csak valami kötelezően feltelepítendő fossal együtt volt ingyenes. (Hagyjuk most a mókolt megoldásokat).
Gyorsan más után néztem, így kötöttem ki a VLC-nél. Eddig még mindenre jó volt, amire nekem szükségem volt és nem csak a lejátszandó formátumokat értem ez alatt. Mellesleg már akkor elkezdtem használni, amikor még közel sem volt ilyen népszerű. Amíg nem csinálnak ezzel is valami baromságot, addig ez lesz a lejátszóm.
A TC dettó ugyanez. Ráadásul már öreg is vagyok
Az első amit felrakok az általam is használt gépekre, de nem ajánlgatom, mert az átlagfelhasználó idegrángást kap, mikor azzal kezdek el dolgozni előtte és nyugtatgathatom, hogy nem kell használniaEgyébként én is elvagyok az intézővel.
De ezek egyéni igény és ízlés kérdése, ilyeneken kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest