Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Szia! A win10-ben javították a frissítés miatti belassulást indításkor? Én a cégnél rengeteg gépen kikapcsoltam a frissítést a win 7-nél ert használhatatlanok lettek! Inkább hetente egyszer este amikor senki nincs indítottam el és a frissítés után lekapcsoltam! Vagy inkább a hétvégére ütemezett frissítés ami még elfogadható csak akkor vagy be kell menni(nem tetszik
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond
csak a gamerek átkozódnak majd a kockázásért. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond