Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Alaplaphoz tartozó chipset driver esetleg? Vagy, ha van direkt usb driver, akkor azt (is), már ha usb-s az egér. Notinál ugyanígy.
Néha egyébként én sem tudok semmire sem kattintani, de a bill. megy. Az előbb csinálta, chrome-ban itt volt a ph, és az autóhifi-s topicban voltam, és oldalt ott volt, hogy jött egy hsz. ide a windows 10-es topicba, de nem tudtam rákattintani, egy link sem csinált semmit a ph-n belül. A tálcán más progi iconjára viszont igen.
Nyomtam egy visszát a bill-en, és azt mutatta, hogy jártam már a windows 10-es topicban, és szerinte láttam azt az egy új hsz.-t. Érdekes anomáliák fordulnak elő.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Asztalitenisz topic
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő