Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TXT

őstag

válasz King Unique #139957 üzenetére

Nos.
    Hiaba inditom el "Win+R"-rel, vagy rendszergazdai parancssorral a "slui 4" parancsot, semmit nem csinal egyikkel sem!

"Ha látszik a Microsoft-fiókban a másik PC, akkor normál esetben újra kellene tudni aktiválni, lásd az alábbi leírást. Ha nem megy, mert esetedben is ilyen állapot van, akkor meg az ott javasoltak."
    Nekem nem ugy latszodik a ket gep, ahogy ebben vagy akar ebben az iment altalad linkelt leirasban van, hanem a microsoft weboldalon belepve a sajat MS fiokomban. De nekem nem ugrik fel egy ablakban ez igy, ahogy a kepen. Nalam konkretan ennyi van ott, ahol a leirasban szereplo illetonek a ket gep latszik:

Nalam itt nincs semmilyen gep! Pedig rohadtul a MS fiokommal vagyok bejelentkezve es nincs masik fiokom!
    Szoval nalam csak a weboldalon mutatja a ket eszkozt, de csak ennyit mutat roluk es semmi reszlet:

Es hiaba van a MS fiokomhoz adva ez a kulcs, nekem nem jon fel egyikemlitett opcio sem. Pedig hozza van kapcsolva, lattad tegnap a linkelt kepen:

Eskuszom nem ertem akkor, hogy a francba lehetne ezt megoldani, amikor egyik belinkelt lehetoseget sem adja fel nekem opciokent ugy, ahogy azokban a leirasokban szerepel. Sem a gepe(i)m nem mutatja, sem ujraaktivalas lehetoseget nem dob fel, sem azt, hogy valamelyikhez rendelhetnem, de telefonon sem tudtam olyan opcioig jutni, miutan azokat potyogtem vegig, ami nalam volt, hogy "hany gepre van telepitve" ... :F

Lassan bele verem a .... de tenyleg! :W

Új hozzászólás Aktív témák