Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
King tudom hogy másnak, máshol, bármikor, akárhányszor, mindig működik de nem írtam volna hidd el ha nem történik az amit leírtam.
Edge megmakacsolta magát.Teljesen szűz telepítés után félórával. Mindig hagyom a friss telepítést internetre csatlakozva hogy térjen magához. Hozzá sem nyúlok, szedjen le amit akar, 20-30 perc múlva rutinból rebootolom és elkezdem belakni.
És ekkor az Edge megmakacsolta magát.
Egyedi, eseti hiba de gondolom ezért van a topik,.
Nem azért hogy az a több 100 millió elégedett user, akinek flottul műxik a W10, beírogasson minden nap hogy "Nálam minden oké! hanem a hibák miatt.Szegény szomszédom autója reggel nem indult, én kiálltam az udvarból az enyémmel és odakiáltottam neki,
Nem értem Feri bácsi, az enyém beindult, ez nem lehet, biztos hogy nem indul a maga autója? Hisz itt Pécelen ma reggel beindult vagy 3000 autó!
-
inf3rno
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Lehet, hogy nincs admin joga a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő