Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
üzenetére
Én most pont abba futottam bele, hogy nem tudok gépelni a login screen-en, belépve viszont teljesen jól működik a billentyűzet leszámítva szintén néhány beviteli mezőt az intézőben. Szerinted?
Mondjuk ez nem az én gépem, hanem egy rokoné, de azért vicces, hogyha nem így lenne megoldva nála, akkor egyáltalán nem tudna bejelentkezni bármit csinál. Állítólag egy update megoldja a gondot, viszont hogyan updatelsz, ha nem tudsz belépni a fiókodba?! Kíváncsi vagyok, hogy a win11 is ilyen fantasztikus feature-ökkel érkezik e. Ahhoz, hogy felszabadíts némi memóriát zárd be az ablakot. 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ez nem az én gépem, hanem egy rokoné, de azért vicces, hogyha nem így lenne megoldva nála, akkor egyáltalán nem tudna bejelentkezni bármit csinál. Állítólag egy update megoldja a gondot, viszont hogyan updatelsz, ha nem tudsz belépni a fiókodba?! Kíváncsi vagyok, hogy a win11 is ilyen fantasztikus feature-ökkel érkezik e. Ahhoz, hogy felszabadíts némi memóriát zárd be az ablakot.