- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
King Unique #136992 üzenetére
Köszi hogy beírtad amit én is megírtam hogy HA szervezet, cég lennék hova kattintsak, ahogy eddig is megtaláltam.
De nem vagyok szervezet. Magán vásárló lennék, de olyan opciót nem találok, ezért akartam kideríteni hogy én vagyok-e a helikopáter, vagy tényleg nem lehet legális úton eljárni ezen a hivatalos viszonteladói lista weblapon keresztül. Tehát tényleg nem lehet. Köszönöm a választ.
Továbbra is gond a jogi értelmezésnél hogy az általam legálisan beszerzett használt szoftver tovább értékesítését én magánszemélyként annyiért tehetem meg amennyiért csak akarom. Ha 1 forint, akkor az az én dolgom hogy elfogadok érte 1 forintot, ellenben a vevő is jóhiszeműen járt el, ha bizonyítottam hogy legális forrásból szereztem be és deaktiváltam a saját példányomat/telepítésemet olyan módon, hogy amennyiben Ő elvégzi az aktiválást én már nem fogom tudni. Az már az én kártérítési felelősségem ha mégis visszaaktiváltam az eladott terméket ezzel átverve a vevőt.
Erre a jóhiszeműségre jelenleg az árból nem tudsz következtetni, csak az eljárásból.
Ha a vevő nem kérte számon(nem tudja bizonyítani a pl chettel, papírokkal) a deaktiválást, sem a beszerzés legalitásának bizonyítékát, akkor valóban helyt állhat hogy nem teljesítette a jóhiszeműség feltételeit, azonban ettől még pusztán az ár alapján nem kizáró ok hogy az EU törvények szerint legális üzlet köttetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest