Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VikMorroHun őstag válasz  King Unique

üzenetére King Unique

üzenetéreAz az értelme, hogy egy korábban jelentkezett probléma miatt kísérletképpen létrejött Windows telepítést apránként fő rendszernek beállítva, átrakhassam a régi helyére. Aztán töröljem az újat, mivel 2 felesleges. (Mindezt úgy, hogy szükség esetén ki lehessen szedni a gépből a régi SSD-t, és még úgy is elinduljon a rendszer - jelenleg ui. nem működik nélküle.) Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, amikor "klónozást" írtam. Valójában biztonsági mentés és helyreállítás történt. Egyébként a régi Windows 10 menüpontot törölve annyi történt, hogy kérdés nélkül elindult az új rendszer. Az új SSD-n. Amikor megpróbáltam csak a régi SSD-vel indítani a gépet, akkor meg kék halál fogadott, mivel nem találta a Windows\system32\winload.exe-t. Igaza volt, az tényleg nem volt elérhető, mivel lehúztam róla a kábelt. A helyreállító/telepítő pendrive pedig lehetőséget adott az új SSD-n levő Windows helyreállítására. A régin levő "klón" számára nem létezik. Most itt tartok.   
 Aztán valószínűleg a BCDBoot lesz a megoldás, de nem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szemüveges topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest