Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
Először kipróbálom a repair install-t. ha nem jön be akkor marad a clean install. Viszont könnyen vagyok mert ugyan pár napja átraktam a rendszert 21H1-re, de ugye pár hete váltottam NVMe SSD-re, és a rendszer a régiről klónozva lett. Viszont a régi SSD-ről még nem szedtem le semmit, így azon a 20H2 rendszer érintetlen. Ha nem jönne össze annyira sem hogy el sem indul a gép, akkor csak boot sorrendet váltok és indulhat a régi rendszer amiről mentem a dolgokat.(Már amik azokat amiket már az új SSD be tétele után tettem fel, mert ugye az az előtti dolgok ugyanúgy megvannak még a régi SSD-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASUS ROG Ally
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest