- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Doky586 #135063 üzenetére
"Nem lett már ezerszer leírva hogy nem szabad mindenre automatikusan rákattintani..? "
A WU által felajánlott frissítés az automatikus rákanítást jelent mindenre?
Biztosan tudni akartam, hogy az e a felelős az adott hibáért. Mivel előtte csináltam egy biztonsági mentést Macriummal, amivel 2 perc alatt adott esetben visszaállíthatom az előző állapotot, így csak 2 percet vesztettem el. Amúgy is a rendes havi frissítéssel megfog jönni ez a funkció is.
"Hogy kell azt beállítani hogy mindig minden hibás legyen, valakinél meg semmi gond? "
Szoktál olvasni? Minden tényleges hiba minden körülmények között, mindig feltétel nélkül, azonnal mindenkinél megjelenik?
Ezekről nem hallottál?
A Windows 10-en jelentkezők hibáknak a lehetséges okai:
1. User speciális beállításai, hibás driverek, softverek telepítése. Erre mondják, hogy össze gányolta a gépet.
2. Malware kerül a gépre.
3. Speciális szoftver környezet.
4. Speciális hardver környezet.
5. Microsoft elrontotta a kódot.
6. Ezek bármilyen kombinációja.
Az 1-es pont a leggyakoribb, de a többi is jócskán okozhat gondot.
Hát ezek valamelyike miatt nem jelenik meg minden hiba mindenkinél. Az első okot kizártam az ismételt opcionális telepítéssel, mert a médiakészítő az általam módosított beállítások zömét visszaállította.
Azért nem kellene csípőből ilyen tudálékosnak lenni. Az tudom, hogy itt néhánynak a Microsoft által állandóan ellenőrzőt Windows 10-et használnak, különleges hardverrel és szoftverekkel és ezért soha, semmikor semmilyen hiba sem szokott náluk előfordulni. Még az sem, amit a Microsoft később javít, mert náluk már eredetileg is javítva volt. Attól, hogy nálad nem jelentkezik előfordulhat még másnál.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest