Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz King Unique #128255 üzenetére

Kérlek, ne beszélj velem olyan lekezelő módon, mintha egy idióta volnék, vagy valótlant állítanék!

Mint említettem, olvastam a vonatkozó hozzászólásokat. Pont nem a fenti példákban említett, és a topicgazda által elítélt digitális "key store" jellegű megoldások érdekelnek, hiszen a Software Codes is olyan. Azzal pedig már befüdödtem.

A prohardveres "sefterek", és az Árukeresőn listázott online boltok is ilyenek.

A "Win10 Pro" esetében pedig a 'Workstation" változat árát néztem. Az kerül annyiba. Mea Culpa!

De mindegy is, mert a 70-80 ezer is sok.

Én ~20.000-30.000 forintot viszont kifizetnék a dobozos "Retail" változatért. Egyébként évekig dolgoztam szoftver-kereskedelemben; emlékszem, mennyibe került anno a Win98/ME, az XP, de még a Win7 is.

Arányaiban, mindent figyelembe véve bizony olcsóbbak voltak, pláne 1-2 évvel a kiadásukat követően.

Itt is figyeltem, hátha elérhető lesz a Win10 az említett ársávban, de sajnos még mindig sokkal többe kerül!

Úgy tudom, a használt "Retail" matricákat meg lehet vásárolni, számlával. Olyan megoldást keresek majd akkor.

Aki pedig tud megfelelő szaküzletet, áruházat, vállalkozást, kérem írja meg!

Egyébként ez egy nyílt fórum, nem a "Microsoft Service Support" csevegő ablaka, ahol az agent, miután megadta a választ a kérdésre, lezárja a csevegést.

Szóval, hogy a témát mennyi ideig érdemes "ragozni", azt hadd döntse el a közösség. Aki szeretne kérdez, aki szeretne hozzászól. Egyik sem kötelező, egyik sem kényszer. Minden regiszrált fórumtag előtt adott a lehetőség.
    Ha nem akarsz bekapcsolódni a társalgásba, hát átléped, vagy csendben maradsz. Ilyen egyszerű ez.

A segítséget még egyszer köszönöm, a többit viszont ebben a formában, ne forszírozd, ha kérhetem!

• King Unique

titán

válasz King Unique #128255 üzenetére

Ja bocs, 2 db Pro Retail licenc itt 160 ezer, nem is 140, az utóbbi nem világos mégis hogyan jött ki, 1 db sehogyan sem lehet annyi... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés