Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem értem mindig félre értelmezed az írásaim már elnézést és bocsánat, hogy leírtam.
De akkor pontosabban fogalmazok.
1. SFC és DISM próbálkozások voltak eredménytelenül. Lefuttattam 2 variációt is nem történt semmi érdemleges.
2. A win frissítő telepítést letöltöttem , ahogy írtad, kibontottam , elindítottam lefutott.
Tehát ez rendben is lenne.
3. Továbbra is indul a 2004 telepítése. Nem sikerült. Mint írtam letölti , kilép, újraindul , kék képernyőn telepít most már túl megy a 21%-on de nem sikerült így sem. És nem indítottam el és nem is értem miért nem áll le vele. Indul a gép, és végtelenbe akarja a telepítést csinálni ismét elkezdené és ismét nem sikerülne és minden kezdődne elölről.
Nos normálisan jelezné, hogy mi a gond.Miért nem lehet ha nem tudja kijavítani.Hiszen tudja hol akad el és min. A Symantec eltávolítását meg nem értem miért kell rajta a lovagolni - a szokásos rendszergazdai hozzáállás (elnézést) már megint csak a kifogás. De le fogom szedni. De ha akkor sem sikerül akkor mit fogsz mondani. Bizton az ÖN készülékében van a hiba.Persze hogy nem a windowsban. És azt írod pláne, hogy nem sikerül ne má. Minden működik,minden frissítés működik letöltés stb, csak a 2004 a szar szerintem mi más.
CSak nem értem miért kell erőlteni ha nem akarom . MIÉRT NEM LEHET KIKAPCSOLNI.
Na ja mert telepítve van a Symantec. Csak jelezem a távmunkát nem engedélyezik nélküle.
Mindegy is . Lesz majd egy szűz telepítés , ha semmikép nem lehet túljutni ezen a szarakodáson. Nonszensz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Logitech Z906
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest