Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha nem kell igazából a HD Graphics grafikus képessége, elég ha csak képet ad, akkor legvégső durva megoldásként letiltod az eszközkezelőben, azt jó napot.
Másik megoldásként amit (#114609) svgyula javasolt, illetve amennyiben ez a gép nincs másra használva, én tennék rá egy W7/8.1-et azt ezeknek nem fáj melyik driver van fent és nem bírálják felül lépten-nyomon.
Garázsgépen nekem is W7x64 PRO fut, egyszer anno be lett lőve, azt megy. Csak böngészés és zene.
Illetve, zeneélésre meg böngészésre nem muszáj Windows, arra megfelel egy jóféle Linux disztró is, a lapod esetében pl. Ubuntu 16.10/Fedora 25.x vagy újabb.
Egy misét ez is megérhet.
-
svgyula
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Szia! Rakj bele egy ~2-5eft-os VGA kártyát az alaplapit meg tiltsd le a francba. Jobban jársz mint ha szívatod magad napokig.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest