- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
#86564352 #112178 üzenetére
Szerintem...
Nem az a furcsa ha valaki megvárja, hanem az ha valaki sokkal többet - esetleg valami kisebb csodát - vár tőle, mint a mostanság épp aktuális egyéb verzióktól.
Amúgy szerintem Oprendszer és egy szimpla applikáció közt azért van némi különbség.
Illetve akik rendszeres jelenlévők a topikban, nem feltétlen mezei userek. Muterom pl. nem jár ide, meg semmilyen másik win vagy app topikba... na ő mezei user, nem is rakja fel a Chromium Edge-t (igaz, én már rég megtettem nála is)
ui: És a rendes kiadás az ritkán "rendes" , főleg MS termékei között, főleg utóbbi pár évben.
(Kb. sosem volt rosszabb semmilyen alfa, beta, gamma, delta, kilopott, kiszivárgott, előzetes...stb. verzió semmiből mint maga a "rendes" verzió
Apppok, Oprendszer verzák, frissítések, driverek...stb.)
Szerintem...
(#112180) VGYke:
Mivel nyitottad meg? Alap vagy egyéb képnéző? Mit nyomkodtál közben billyentyűn vagy egéren?Háttered nem változott erre?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest