- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Cs1csó #103323 üzenetére
Persze, én hiszek nektek, ahogy azt írtam is. De ahogy mondtam is, nálam ez igazából már csak berögződés, plusz mivel be is vált (rengeteg másik alternatíva kipróbálása után), ennél maradtam. Amit külön szeretek benne (lehet, hogy már Defenderben is van ilyen), hogy szól, melyik program próbál hozzáférni pl. a webkamerámhoz, így azt kontrollálhatom. Le van ragasztva a kamerám, nem is használom, de szeretem az ilyen szintű kontrollt.
Na de tényleg nem vitaindítónak szántam, csak a saját véleményem/tapasztalatom írtam le. De ha az a konklúzió, hogy a Defender mára már egy nagyon jó alternatíva (sőt, a Microsoft-os mivolta és integrációja miatt talán még jobb), akkor annak csak örülök, mert a versenyhelyzet mindig jó dolog, ösztönzően hat a konkurenciára (is), így végeredményben mi felhasználók csak jól járhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest