Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez mindig sláger új buildekkel nem játszanak együtt a 3rd party AV szoftverek. Azokkal egyébként is csak a gond van általában. (eléggé bullshit irányba mentek a cégek)
Defender+UAC+adblocker mellett még azt is lehet ha nem telepítget folyton programokat, hogy beállítod gépház appoknál csak áruházból telepíthessen vagy figyelmeztessen még:(#100417) gb4400: annak én is örültem, cirka egy év után most újra gyors a jobb klikk menü
(#100420) Szmörre: az a kavarás MS is light theme-ként emlegeti és nem is fehér/fekete színről van szó, hanem világos/sötét témáról, mindegy, ez legyen a legnagyobb baj a builddel
Most úgy vagyok vele 1-2 óra idejére kifejezetten tetszik a világos tálca és start igaz én kicsit jobban átlátszóvá tenném, viszont huzamosabb idő után elvonja a figyelmem a világos csík főleg este biztos még szokni kell. Az eddigi sötét tálca beolvad a monitor fekete szegélyébe, emiatt nagy most a kontraszt. A lényeg gépházban lehet variálni kinek hogyan tetszik, ezt most nem cseszték el, adtak opciókat. Tálca sötét és appok világos felállást már nagyon megszoktam. Talán majd csinálnak olyat is nappal világos este a Night Light móddal együtt vált sötétre automatikusan.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 3D nyomtatás
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest