Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Az mennyire megszokott, hogy a Frissítési segéd lefut, majd a Tovább gombra közli Most nem lehet csatlakozni. Ellenőrizze az internet kapcsolatot....
Lehet valamit rosszul csinálok? -
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
Nos ez így rettenetesen nem adja. ATI 5670 kártyával a telepítés leáll fekete képernyő+egér kurzornál.
Betettem 2600 XT kártyát ami ugye nagyságrendekkel öregebb. Azzal felkúszott és működött.
Visszatettem az 5670-et, első indításnál rettentő komoly hibára hivatkozva újraindult.
Indulás után fekete képernyő+egér kurzor és olyan vinyó kerregés amit még soha nem hallottam.
No ha ezt megfejti valaki. -
Bordoi
őstag
Ez azért rettentő kemény, hogy mindenkinek felmegy, nekem meg fekete képernyő+egér mutató.
-
Bordoi
őstag
Nagyjából 5x próbáltam felrakni, de mindig csak addig jut el hogy 2 restart után full fekete képernyő kurzorral.
Ráadásul az elején eltoltam kicsit, mert nem húztam le a többi vinyót és belenyúlkált a WIN7 vinyóba is.
Van valami ötletetek, hogy miért nem megy tovább a fekete képernyőnél?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BestBuy topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest