Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Köszönöm a válaszokat.
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
Vettem magamnak egy nem OEM (ergo dobozos) windows 8.1 Pro-t otthonra, fel is tettem a PC-mre megy vígan szuperül.
Kérdésem /béna kérdés de egy próbát megér/ az, hogy az OEMmel szemben ugye a dobozost fel tudom tenni ha változik a hardverem, karcolgatja valami olyan régi hír a memóriám, hogy van olyan windows változat amit több gépre is telepíthetünk legálisan nem üzleti felhasználásra.
Vidéken szüleimnél is van egy fokkal régebbi gépem, arra esetleg fel tudom tenni gond nélkül, vagy ez így nem működik. /tudom fura elképzelés, de tényleg rémlik valami ilyesmi, de lehet hogy csak háztartáson belülre vonatkozott, bár tényleg nem túl logikus/köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux haladóknak
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest