- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
janos666 #9811 üzenetére
Én már lemondtam az ATi/AMD-ról. Eleinte nagyon szépnek tűnt hogy tenni akarnak a PC-s játékért, volt is valami felbuzdulás, de nem lett belőle semmi. NVIDIA jobb, ennyi, tapasztalom. Hogy a háttérben pontosan mi volt, nem tudom... de eléggé buktaszagú lett az egész. Meg ha annyira tenni akarnak a PC-s játék "megmentéséért", akkor először írjanak egy normális drivert.
Amúgy a PC-s játék most is életképes lenne, Diablo 3-ból 10 milliót adtak el május 15 óta. Mi ez, ha nem siker? Bár sajnos nem sikerült túl jól, ha egyszer kijátszod akkor tényleg fasza, de az után ellaposodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged