Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz pushalias #40451 üzenetére

"Ismerős a hozzáállás. Más a logikája, mint amit iksz év alatt megszoktam? Akkor egy használhatatlan szar."

az újabb nem mindig jobb. lásd Youtube / Google+. és a Windows 8.1 technikai oldalról jobb, UI felől viszont elég skizofrén.

"Bár csempegyűlölőknek 8.1-től már egy másodpercig sem kell használniuk a Kezdőképernyőt, de ha mégis lealjasodnak odáig, akkor az egyszer, hatalmas erőfeszítések árán kihelyezett csempéhez (ld. c) pont) görgetnek, szükség esetén kicsit elmozdítják az egeret, majd rákattintanak. Egy hangyaf.sszal ez is egyszerűbb, ráadásul nincs olyan, hogy elfelejtem, hogy az iksz ikon a Start menü melyik almenüjének melyik almenüjében van."

keresés, mint mindig. egyébként Start Screen All Apps is ugyanilyen, melyik mappa melyik almappájában van, bár ki van ömlesztve, de az se sokkal jobb.

"A Start menü ehhez képest kínosan lassú és teljesen felesleges baszkódás."

Start Screen is hasonlóképpen.

"Kezdőképernyőn az égvilágon sehová nem kell kattintanod, csak elkezded beírni, amire keresel. Ha nem vagy a Kezdőképernyőn, akkor meg elé le kell nyomnod a Windows gombot is. Ha ki akarom tenni a megtalált cuccot a Kezdőképernyőre, vagy a taskbarra, akkor jobbklikk, és még egy klikk. Uramisten, micsoda nagy nehézségek ezek!"

Start menü esetén is a focust egyből a keresőmező kapja meg. ha ki akarod rakni akárhova, jobb klikk szintén.

"Ó igen, tudom, a Start menüben is van keresés, csak éppen ahhoz minek a Start menü?"

Start Screenen is van keresés, csak ahhoz minek a Start Screen?

• Mardel

őstag

válasz pushalias #40451 üzenetére

Teljesen mindegy mert a metro felület egy teljes képernyős start menü nagy lapos 2D ronda "ikonokkal" meg "élő" csempékkel.

Én szeretem teleszemetleni az asztalt, csomó dolgot netről előszőr oda töltök le, pdf, kép, zene stb., aztán onnan rendszerezem máshova, vagy ha nincs kedvem akkor marad ott. Tehát használom és nem csak arra, hogy egy háttérkép legyen rajta és más nem.

Új hozzászólás Aktív témák