- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pushalias #40451 üzenetére
"Ismerős a hozzáállás. Más a logikája, mint amit iksz év alatt megszoktam? Akkor egy használhatatlan szar."
az újabb nem mindig jobb. lásd Youtube / Google+. és a Windows 8.1 technikai oldalról jobb, UI felől viszont elég skizofrén.
"Bár csempegyűlölőknek 8.1-től már egy másodpercig sem kell használniuk a Kezdőképernyőt, de ha mégis lealjasodnak odáig, akkor az egyszer, hatalmas erőfeszítések árán kihelyezett csempéhez (ld. c) pont) görgetnek, szükség esetén kicsit elmozdítják az egeret, majd rákattintanak. Egy hangyaf.sszal ez is egyszerűbb, ráadásul nincs olyan, hogy elfelejtem, hogy az iksz ikon a Start menü melyik almenüjének melyik almenüjében van."
keresés, mint mindig. egyébként Start Screen All Apps is ugyanilyen, melyik mappa melyik almappájában van, bár ki van ömlesztve, de az se sokkal jobb.
"A Start menü ehhez képest kínosan lassú és teljesen felesleges baszkódás."
Start Screen is hasonlóképpen.
"Kezdőképernyőn az égvilágon sehová nem kell kattintanod, csak elkezded beírni, amire keresel. Ha nem vagy a Kezdőképernyőn, akkor meg elé le kell nyomnod a Windows gombot is. Ha ki akarom tenni a megtalált cuccot a Kezdőképernyőre, vagy a taskbarra, akkor jobbklikk, és még egy klikk. Uramisten, micsoda nagy nehézségek ezek!"
Start menü esetén is a focust egyből a keresőmező kapja meg. ha ki akarod rakni akárhova, jobb klikk szintén.
"Ó igen, tudom, a Start menüben is van keresés, csak éppen ahhoz minek a Start menü?"
Start Screenen is van keresés, csak ahhoz minek a Start Screen?
-
Mardel
őstag
válasz
pushalias #40451 üzenetére
Teljesen mindegy mert a metro felület egy teljes képernyős start menü nagy lapos 2D ronda "ikonokkal" meg "élő" csempékkel.
Én szeretem teleszemetleni az asztalt, csomó dolgot netről előszőr oda töltök le, pdf, kép, zene stb., aztán onnan rendszerezem máshova, vagy ha nincs kedvem akkor marad ott. Tehát használom és nem csak arra, hogy egy háttérkép legyen rajta és más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest