Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Erre van valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatta?
A fenti exe rész nem érdekes, az mindig más volt, még Mozillára is kihozta stb, lényegtelen.Ellenben a nevezett mappát megnyitni sem lehetett mert kiírta, hogy sérült.
Egy újraindítás után lefutott a lemezellenőrző cucc, és utána a hibaüzenet is eltűnt.
Igazából csak az érdekelne, hogy mi okozhatta, mert először látom ezt a hibaüzenetet, pedig mióta kijött Win7-et használok napi rendszerességgel.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Belefutottam egy problémába ami kezd kifogni rajtam.
Ma reggel kezdődött.
A lényeg, hogy mikor az Üdvözöljük képernyőre ér a Win 7 nyom egy kék halált, ujraindul és utána bejön az automatikus javítási ablak.
Ha engedem a javítást akkor ugyanaz történik, a rendszervisszaállítás segít elindul.Utána még párszor ezt eljátszotta, 2-3 ujraindításnál nincs gond, aztán megint.
Most este kapott egy totál friss Win 7-et, de ugyanez, feltettem szépen drivereket stb, minden gond nélkül felment, viszont pár ujraindítás után ugyanígy előjön ez, Üdvözöljük képernyőnél BSOD, rendszervisszaállítás helyrehozza, pár ujraindítást kíbír, és megint.
Valakinek van ötlete merre keressem a hibát?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #65595 üzenetére
Hátha valakinek mondd valamit.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #65597 üzenetére
Szedtem le egy Avira rescue system et. Boooltam róla a C n mar van egy találsz létezik h valami nagyon ragaszkodó virus ami tulelt egy win reinstallt?
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #65598 üzenetére
Csak a C n három. Bar aggaszt picit hogy megoldaskent egy rename ot irt ki de majd kiderül. Sry a sok hsz ért nem tudom mar szerkeszteni
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz default. #65602 üzenetére
Az lesz a kovi. Bios beállítást meglesem. Illetve vga drivert nem a legfrissebbet teszem fel hanem az eggyel regebbit. Bar a legfrissebb jopar napig fenn volt mielőtt kezdte de proba cseresznye azt is
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #65603 üzenetére
Egyre jobb es jobb. Most mar annyit csinal h win telepítés loading files es bejon a kék hatter meg a kuruos es ennyi
-
laceszgamer
addikt
Folytatódó szemétkedő Windows.
Friss Win telepítés, felment a VGA és a fejhallgató ( USB-s ) drivere és utána Üdvözöljük képernyőnél BSOD, rögtön két hibaüzenetet is bevágott, valakinek ötlet?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #65735 üzenetére
A KERNEL-est azóta még egyszer bedobta, ugyanazzal a két piros hibasorral.
-
laceszgamer
addikt
Egy Checkdisk ment rá, az annyi hibát talált hogy hiberfil.sys-ben lecserélte a szektorcsoportokat.
-
laceszgamer
addikt
válasz darvinya #65738 üzenetére
Nem, külön Geforce.
Illetve külön hibaüzenet nem volt semmi.
Illetve ez volt a kezdet: [link]
Ezután ment a Win reinstall, akkor dobta egyszerre a képen bemásolt kettőt, utána még egy reinstall ment rá, akkor jött az utána kommentben emlitett harmadik.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz darvinya #65742 üzenetére
Akkor marad a csati ellenőrzés.
Nem tudom ez a kis gépem, amennyire tudom már egyetlen klasszikus kondi sincs rajta, egy GA-X48-DQ6 lap Q9550 meg mellé egy 1050Ti
Illetve jun 15 fele irtam pár kommentet, akkor IRQL NOT LESS OR EQUAL üzenetek jöttek egy rakat, illetve csinalt oylat az egér, hogy kicsit felemeltem és rángatózott a mutato össze-vissza, de még iylen 10 centi magasan is. Aztán volt egy adag USB ki be dugás, utána ez emgszünt, csak enm tudom hogy emiatt szünt-e akkor meg, vagy a Win reinstallok, illetve volt boot lemezről virusirtás is.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz darvinya #65747 üzenetére
Hát jó tudni, én meg abban a hitben éltem, hogy ezek úgymond nem képesek elromlani. Mindenesetre akkor meglesegetem őket. Gondolom ezeken csak puposodás látszik ha látszik és nem nyilnak ki mint egy rózsa.
-
laceszgamer
addikt
Valakinek erre lenne ötlete:
Kéthavonta körülbelül menetrend szerint eljátssza már év eleje óta azt a gép, hogy indításnál szépen bejön a fekete képernyő, hogy ellenőrizni kell a konzisztenciát stb. Oké.
A probléma csak az, hogy ha lefut, akkor közben kiírja, hogy ez meg az hibás volt, és helyreállítva stb, de a vége mindig az, hogy utána még csökkentett módban sem lehet indítani a rendszer és helyreállítani sem képes magát, csak a reinstall segít.
Most szerencsém volt, mert bekapcsolásnál láttam, hogy kezdené, gyorsan megállítottam, aztán parancssorból le is tiltottam, így most normálisan bekapcsol, nem akarja lefuttatni, de borítékolható, hogy mi lenne a vége ha lefutna.
Ez valami hardveres hibára utalhat, vagy valamilyen frissítés kavar be a Winnek, bár érdekes, hogy év eleje óta, és mindig szinte pontosan két hónapos időközönként, utoljára szeptember 10 körül játszotta el.
-
-
laceszgamer
addikt
Egy ismerősömnek fura problémája van, már totál nincs ötletem nekem se. A lényeg, hogy jó adag emoji nem jelenik meg neki, amik elvileg régebben igen. Illetve meglestem én is egy Win 7-es laptopon, mivel neki is az a rendszere van, hogy kizárjam, hogy simán az oprendszer miatt nem jelenik meg, de nálam stimmelt minden. De az emojik sem mind rossz elvileg a gmailes, illetve facebookosak megjelennek mind példáúl, a hotmailesről viszont képet is küldött, hogy miként néznek ki. Valakinek van erre valami ötlete?
Ja igen, szerk, most nézem, nekem mellékesen sziensben jelent meg mind, nem így mint a képeken amik megjelentek fekete fehér.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Arra nincs ötlete valakinek, hogy az energiagazdálkodási lehetőségeknél az Alvó mód időbeállítása miért nem jelenik meg a szokott helyen? Szerdán megadta magát az SSD, ideiglenesen átraktam HDD re a rendszert, akkor rendben ott volt, ma megjött új SSD, feltettem a rendszert és nincs ott. Csak a képernyő kikapcsolásának idejét lehet állítani.
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #69281 üzenetére
Tárgytalan, VGA driver nem volt még fenn, amiatt nem engedte.
-
laceszgamer
addikt
Ez a kép csak nálam nem nyitható meg, simán rémegyek mentés másként, de már kis ikonja sem jelenik meg rendesen csak win fényképnézegető ikon jelenik meg.
[link]
Ha megnyitnám meg ez az eredménye:Szerk: De még Paint is azt írja, érvénytelen bitképfálj vagy formátuma nem támogatott.
Szerk2: Firefox-al mentve nem jó IE-vel megnyitva és úgy mentve meg igen, fura.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz ekkold #69339 üzenetére
Milyen verziójú FF-ot használsz? IE-vel sikerült megoldani már nekem is, de valami a FF-ban van a baki gondolom.
-
laceszgamer
addikt
Mi okozhatja, hogy monitort nem kapcsolja ki a rendszer? Kb egy hete kezdte. Nem változott semmi csak azt vettem észre, hogy nem kapcsol ki, hiába van 15 percre beállítva. Viszont emgpróbáltam, beállítottam egy percre, és akkor kikapcsolta, tehát inkább ebben a 15 perces határban van valami amit úgymond érzékel. De az ilyen külső dolgokat kizártam, egér 100% nem mozdulhatott meg pl.
Meg nem is változott szoftveresen semmi a gépen, nem lehet valami logban meglesni, hogy mi az ami úgymond " használja?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz gregory91 #69592 üzenetére
PC, de meg is oldódott a minap, X360 kontroller volt a ludas, nem is értem miért, csak valahol írták, hogy okozhat ilyet, és tényleg az volt. Rányomtam, hogy aktiválódjon, mármint az Xbox ikonos gombot középen, és utána meg is javult a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest