Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
legiaap
félisten
Halihó!
Kicsit hely szűkében vagyok a gépemen és felfedeztem, hogy van olyan mappám, ami nagyon sokat foglal.
WindowsImageBackup a neve. Két meghajtóm van. A C-n van maga a windows. Na már most ez a másik meghajtón van. Nem tudom, hogy hogy került oda. Nem értem miért nem a C-n van. Valami 27 gigát foglal.
Ebben a mappában van még 3 almappa.
- Backup 2010-02-21 180022
- Catalog
- SPPMetadataCache
Kérdésem a következő lenne.
A windowsImageBackup mappa törölhető az almappáival együtt?
Amúgy mire való ez a mappa és hogy került oda?Ja a gépemen Windows 7 Professional 32 bites rendszer van fenn.
A másik kérdés, hogy az előző windows a gépemen Vista volt. Erre toltam fel a 7-et és így lett a C-n egy Windows old mappa. Na az megint csak sokat foglal. Szerintetek az törölhető?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Halihó!
Windows 7 Professional 32 bites operációs rendszer van fenn a notimon és a mostanság sokszor előjött a kékhalál.
Csináltam a probléma üzenetéről egy képet: [link]Szerintetek ez miért lehet?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Még egy kérdésem lenne.
Mikor feltettem a Windows 7-et, akkor telepítéskor felhívta a figyelmem a gép, arra, hogy a régi windows-ból is maradnak meg részek, amiket a Windows.old mappában találok meg.
Ez amúgy törölhető, úgy hogy abból nem lesz baj. mert elég sokat foglal (17 Gigát)? -
legiaap
félisten
Halihó!
Olyan kérdésem lenne, hogy azt, hogy lehet megszüntetni, hogy ha ráklikkelek egy programra, Pl. Total Commander, akkor ne adja be mindig azt az ablakot? (Felhasználói fiók ellenőrzése)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest