Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy windows 7 alatt milyen programmal lehetne megnézni, hogy mikor nyitottak meg egy akármilyen fájlt utoljára? (dokumentum, kép meg html oldal lenne amire kíváncsi lennék)
-
Babetta-X
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Köszi a segítséget próbálkoznék megnyitni, de sajnos ezt dobja ki:
Köszönjük, hogy felkereste a Microsoft Update katalógus webhelyet
A webhely összes funkciójának használatához a Microsoft Internet Explorer 6.0-s vagy újabb verziójára van szükség.
A böngésző legújabb verzióra történő frissítéséhez látogasson el a(z) Internet Explorer - letöltések webhelyre.
Ha eltérő webböngészőt szeretne használni, a frissítéseket a Microsoft letöltőközpontból.Azért érthetetlen, mert ie 8.0-ával nyomom.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Van egy noname USB to Irda adapterem, win xp alatt működésre bírtam az sp feltelepítése után, de a win7 nem talál hozzá drivert, neten pedig mivel noname nem találtam drivert, az xp alatt is általános infra driverrel futott. Erre van valami jó megoldásotok esetleg?
-
Babetta-X
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Hát ez nagy kár, megpróbálom a virtuális gépet akkor. Nekem feltétlen 2005-ös autocad kell, vagy olyan autocad ami tudja ezt a mentési formát, mivel az iskolában ilyennel dolgozunk. A Virtual Box alatt szerinted lehetséges a 2005-ös futtatása?
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Az autocad 2005-öt próbálta valaki futtatni? Nem igazán akar menni win7 ultimate 64bit mellett... Ez a virtuális cumó ami az első hsz-ben van ez hogyan működik? Mert nekem nem nagyon akar semmi érdemleges letöltődni a windows oldaláról, egyéb forrásból le lehet tölteni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
Köszi megpróbálkozom vele, az asztal ikont meg majd megszokom így

Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Szerk: Közben megoldódott, beállítottam, hogy automatikusan updateoljon a win7 és talált drivert a nyomtatómhoz, meg a hanghoz is, szóval most minden jó, automatikusan ment minden végül

-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!
Hülye kérdés, de a "gyorsindítás menübe" ami a tálcán van, hogyan lehet felvenni az asztalt?
A másik, hogy AC97-es hang van az alaplapi hangkártyámon, valamilyen realtek szoftver volt mellé. Az asus oldaláról letöltöttem az XP-hez való drivert, amivel eddig működött, de azt nem akarja feltelepíteni. Ilyenkor mit kell csinálni?
Köszi előre is!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Nvidia Quadro FX570
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest