Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Tud valaki valamit a Windows 7 Thin PC kiadásról, vagy ez csak egy elő-áprilisi tréfa?
-
eziskamu
addikt
Hoppsz, rosz topic

-
eziskamu
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Erről jut eszembe, olyat lehet valahol csinálni, hogy bizonyos progiknál, amiket rendszergazda üzemmódba kell indítani (és be is van lőve, hogy úgy induljon), ne kérdezzen rá a rendszer, hogy biztos engedjük-e rendszergazda üzemmódban?
Vagy az UAC-t nem lehet ennyire finomhangolni? -
eziskamu
addikt
Lehet találtam valami Windows7 bug-ot.
Rajtakaptam egy pillanatra egy hibaüzenetet a csökkentett módú Welcome képernyő és az újraindulás közt, hogyasszondja nem tudja betölteni a felhsaználói profilt, és újraindul. Ugyanakkor normál üzemmódban nincs gond. Újratelepítettem ugyanarra a partícióra és a helyzet nem változott. Az lehet a gondja talán, hogy az a partíció nem azon a winchesteren van, mint ahol a boot loader, de csak tipp. A telepítő ezt a partíciót eleve E: meghajtóként nevezi meg amikor ki kell jelölni a telepítést, de persze a telepített rendszerben ez már a C: meghajtó lesz. Van erre valami gyógyír, hogy csökkentett módba léphessek? Esetleg lehet köze ahhoz, hogy AHCI módba van állítva a SATA vezérlő? -
eziskamu
addikt
Leszedtem a drivert is, de úgy sem. Welcome, oszt csókolom.
-
eziskamu
addikt
Adott egy Win7 Enterprise x64, rendesen megy látszólag, viszont csökkentett módba nem tudok lépni, mert eljut a GUI indulásához (karika megjelenik) és újraindul a gép. Ez mitől lehet, és hogy javítható?
Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt kipróbálom, köszönöm.

. Közben még a meghajtótömörítést is megpróbálom megszüntetni, hátha az nem tetszik neki.