Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az egyik gépen biztos, hogy így van beállítva, mert eddig (amíg a másik gépen XP volt) működött a nyomtatómegosztás is. Amikor rájövök egyszerűnek tűnik, de sose emlékszem, hogy oldottam meg...
-
commanDOS
senior tag
Hali!
Lenne egy kis hálózati gondom. Van két gép, most már mind a kettőn win7, beállítottam az otthoni hálózatot, mind2 gép a WORKGROUP tagja, átmásoltam a jelszót, stb.
Amikor csatlakoztatni akarom "A" gépen a hálózati meghajtót "B" gépről, akkor látszik mindkettő, de nem tud csatlakozni
("A windows nem tud kapcsolatot létesíteni a // ....PC összetevőivel."),
a hibaelhárító tanácstalan. "B" gépen ugyanez a helyzet.
Megosztás mindenhol engedélyezve van jelszó nélkül, látják is egymást, de semmi.
Mindig ezzel szopok, többet nem telepítem újra egyik gépet sem
Mi maradt ki?

-
commanDOS
senior tag
Ezért biztos megkapom a magamét, hogy miért nem olvasok vissza, de nagy a topic és a kereső sem dobott semmi használhatót.
Tehát lenne egy gép, ami memória terén nem üti meg a szintet (512DDR), újra kéne rakni,
de nincs hozzá XP telepítőm, viszont van win7... Vajon futna-e? Vagy mennyire lassítja a mindennapi tevékenységet a gépen? Gyakorlatilag netezésre, szövegszerkesztésre, filmre van használva: (Asus a7n8x-e deluxe, sempron 3000+, 512ddr, radeon 9600xt).
Vagy beszéljem rá az illetőt, hogy vegyen hozzá 8K-ért 1giga ramot?
-
commanDOS
senior tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Köszi!
Nem is minősítem magam

Bár hogy hogy lett kikapcsolva arról fogalmam nincs. -
commanDOS
senior tag
Hali!
WIN7-et használok jóideje, problémamentesen, de a minap eltűnt az összes parancsikon az asztalról. A tálca megvan és minden működik, minden program elindul, de ikonok sehol.
Nem telepítettem mostanában semmit, nem tudjátok mi lehet az oka vagy hogy lehet őket visszavarázsolni?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest