- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
eddig én is eljutottam, de lehet nem jól irtam le a dolgokat. Valami hibát ir ki a parancsaidra hogy nem találja az elérési utat, nem ismeri fel belső vay külsö parancsként... holnap belinkelem a lényeg hogy a win-7em tökéletes müködik, a rendszerválasztó képernyőn is ott van. A baj hogy az xp a halott, ami a D particion van. Az easybcd vel létre tudom hozni az xp rendszerválasztóját is, ott is van, csak épp amikor ráütöm hogy bootoljon az, annál hiányzik az ntlrd. Szóval az xp-és particion van valami bibi, már ott tartok hogy letöröltem a c gyökérből mindent, az ntlrd-ét, ntdetect.com, stb, csak a mappák vannak. Na ide kéne beszerkeszteni ami kell neki a bootoláshoz.
-
zeee
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ugy értem hogy a parancsban nem találja a bcdedit-et. De én sem találtam ilyet a gépen
-
zeee
senior tag
na addig eljutottam hogy az easybcd-vel létrehoztam az inditó menüt, de amikor az xp-t választom, hiányzik neki az ntdlr.
betettem az xp-t, a helyreállitó konzolon kéne valamit buherálni, csak ott már nem tudom milyen parancsokat kell irni. -
zeee
senior tag
sziasztok! Szeretnék egy kis segitséet kérni. Van egy win 7 rendszerem, és van egy xp rendszer is a gépen. De! Néhány hónapja feltettem az xp-t, akkor eltünt a win7, de az easyboot vcd (azt hiszem ez volt a neve, helyre állítottam, akkor volt választási lehetőség végre melyik rendszert inditsam. Majd olvasgattam a forumban, és mondták hogy a biost át kell állitani ahcp-be, ez a winyon gyorsit, ezért ujratettem a win 7-et, de akkor letöröltem a 100 mb-os patriciot, amit a rendszer hoz létre fogalmam sincs minek, gondolom ezen tárol olyan dolgokat, köztük ami ahoz is kell hogy több rendszert lehessen futtatni. Most szeretném helyreállitani az xp-t, hogy választhassam a bootképernyőn, igaz az nem megy majd ahcpi-ben, sebaj majd átkapcsolom addig a biosban, csak félek hogy elrontom vele a win7-em. Tudom az lett (lenne) volna a helyes ha felteszem az xp-ét majd a win-7-et és akkor semmi probléma, de az idő idő idő, és talán van olyqan megoldás hogy létrehozzam megint a boot menüt!
Ha valaki tud seiteni, megköszöném!
-
zeee
senior tag
Hali! Volt win 7-em egy patrición, feltettem az xp-ét egy másik patricióra, természetesen nem müködött tovább a win7, de nem is ez a lényeg. buherált xp volt, nem megy ugy ahoy kéne a laptopom, most arra készülök hogy leformázom az xp-és patriciót, és most jön a lényeg!
Ugyanugy el fog indulni a win7 mint az xp telepités előtt? léccci lécci valaki
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Crimson Desert
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest