Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Felhívtam a MS ügyfélszolgálatát, hogy nem megy a win 7 Enterprise, mert aktiválni kéne, (a problémát lásd lennt) Két emberrel beszéltem, az első nem érezte magát illetékesnek, a második meg csak azt szajkózta, hogy "az aktivációért felelős rendszerfájlok megsérültek, telepítsem újra az egészet"

Mit tegyek? Lehet egyáltalán a Win 7 Enterprise 90 napos trialját telefonon keresztül aktiválni?
J.
letöltöttem a microsoft oldaláról egy Win 7 Enterprise 64bit telepítőt amelyet sikeresen fel is installáltam. Elvileg 90 napos triál verzió, ennek ellenére tegnap vagyis kb 2 héttel az installálás után elkezdte dobálni az üzeneteket, hogy az aktivációs periódus lejárt, valószínűleg szoftverhamisítás áldozata vagyok, stb. Egyszer ki is kapcsolta a gépemet.
Mit tegyek? Nem akarom az oprendszert újra rakni és szeretném a 90 napomat kihasználni. A gépnek, amelyre felraktam nincsen netje. -
joysefke
veterán
Sziasztok!
letöltöttem a microsoft oldaláról egy Win 7 Enterprise 64bit telepítőt amelyet sikeresen fel is installáltam. Elvileg 90 napos triál verzió, ennek ellenére tegnap vagyis kb 2 héttel az installálás után elkezdte dobálni az üzeneteket, hogy az aktivációs periódus lejárt, valószínűleg szoftverhamisítás áldozata vagyok, stb. Egyszer ki is kapcsolta a gépemet.
Mit tegyek? Nem akarom az oprendszert újra rakni és szeretném a 90 napomat kihasználni. A gépnek, amelyre felraktam nincsen netje.
J.
-
joysefke
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
1
Hát CD-ről installálni sem tudom.2,
Ha a CD-n lévő install.exe (vagy autorun.exe már nem tudom) fájlt kompatibilis módba rakom, akkor sem megy, nem indul el.Ez katasztrófa! Most akkor alig lesznek 32 bites programok melyek futnának???
a PG2 teljessen jól futott XP-n.. -
joysefke
veterán
Hali,
tegnap feltóltam a Win 7 Enterprise x64 90 napos trialját,
és nem mőködik a Panzer General 2. Win XP SP3-on simán ment!!Mit tegyek??
Hol tudom ebben elérni az XP virtuális gépet??üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Nem, nem arra raknám, hanem erre:
https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-celsius-w360.pdf3,5 éve még "extremly powerfull" workstationként ment

kerül bele még 1db videókártya is és játszani fogok rajta, ezért érdekel a sebesség.
Valszeg 4GB RAM (most 2GB van) lessz benne, de ez attól is függ, hogy a játékok igénylik-e, ezt még nem tudom..
Tegnap Win XP Media Center Edition telepítettem rá, de erősen gondolkodom a Win 7-en. (részben azért mert egy vacak USBs bluetooth eszközöm nem megy XP-vel, tudom, szánalmas; ill a 64bites XP állítólag lassabb mint a 32 bites)
Ha Win 7 kerül rá, akkor vagy Win 7 Home Premium vagy Win 7 Professional. (Mindenképpen szeretném ha lenne rajta Media Center).
üdv
J. -
joysefke
veterán
Köszi mindkettőtöknek...
Nem lessz blassabb egy 64 bites Win 7 egy 32 bites Xp-hez képest??
üdv
J. -
joysefke
veterán
Sziasztok,
biztossan volt már, ha igen, akkor megkérdezem mégegyszer,
ismétlés a tudás anyja alapon:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha pont 4GB memóriám van, C2D processzorral,
akkor elég a 32 bites Win7 vagy kell már a 64bites?üdv
J.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)