Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Meg lehet valahogy oldani azt, h két egérkurzor legyen win7 alatt és mind a kettőt külön egér vezérelje egy időben?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
alienpapa
senior tag
válasz Morden24 #42047 üzenetére
Régebben láttam valahol xp-re egy kis programot ami elvileg tudta a dupla kurzoros dolgot. Ezért gondoltam, h hátha van win7re is. Ez amúgy abszolut kivitelezhetetlen,vagy csak én vagyok az egyedüli akinek szüksége lenne ilyesmire.
-
alienpapa
senior tag
Köszönöm a segítséget. Remélem ezek közül már tudok választani.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok fájlokat megosztani tesóm win7es laptopja, és az én vistás asztali gépem között? A laptop wifin keresztül van csatlakoztatva.''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
alienpapa
senior tag
válasz fatal` #42978 üzenetére
Az a gondom igazából, h a két gép látja egymást, de amikor be akarok lépni pl az én gépemről a tesóméra, akkor felhasználónevet meg jelszót kér. Régebben csak bemásoltam mindent a "Nyilvános" mappába és kész, de most nem megy.
-
alienpapa
senior tag
Van egy trial progi, aminek lejárt a felhasználási ideje, újratelepítettem de felismerte, h egyszer már fel volt rakva, és így nem használhatom. Ezek a cuccok hová írják be magukat a win7en belül?
-
alienpapa
senior tag
Hogyan tudom beállítani azt, h a gép bekapcsolsa után azonnal jelentkezzen be a win7, és ne kelljen rákattintanom a bejelentkező ikonra?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest