Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
Használok. Pont azt.

Én ha csak simán egy setup.exe fájlt szedek le a netről, bárminek a telepítésére, akkor is ez a helyzet.
Poweriso helyett mit ajánlanál? Már nagyon megszoktam 1 év alatt...
polonic: Köszi, meglesem ezekkel is.

Bár nagyon régen volt vírusom, és nem járok olyan helyeken, ahonnan dőlne a vírus.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
negyedes
üzenetére
Sehol semmi furcsa. Semmi kiugró memória zabáló progi.
Férgem sincs, nod+avg antispyware van rajta(eredeti nod immáron), full tiszta a gép. Néha be is riaszt, ha valami olyasmi kerül a gépre, de rögtön bevágja karanténba, olyannyira, hogy én se tudom se megnyitni, se semmi, max törölni...
-
_Voyage_
aktív tag
Lassan fél éves a win7. 64bit, ultimate.
Nincs telehányva szeméttel.Ha media player classic-on filmet nézek, 2-3 órán át fullscreenbe ki van téve, semmit nem csinálok közbe, akkor a végére a memória 98%-ra le van terhelve. Feladatkezelőben az látszik, hogy kb 50mb-t eszik meg mpc. Kiléphetek mindenből, ami csak van, akkor is 98%-ra le van terhelve. Ha telepítek valamit, azaz fut egy setup.exe, az kb 100mb-t szokott enni, de közbe 98% a terhelés, és utána is, ha kiléptem. Csak újraindítás oldja meg a gondot.
4gb ramom van, átlagosan 5-6 progi fut egyszerre(firefox 20 oldallal, winamp, utorrent, live mail, total commander), ilyen 30% körül van a foglalt memória.
Ha telepítek progit, játékot, bármit, rögtön 98%, egész gép totál belassul, kb mint egy reumás csiga.
3-4 hónapja csinálja, de mostanra meguntam, hogy minden nap újra kell indítanom.
Ráadásul media player classicba ha 1080p mkv filmet játszok le, 10-20mp-ig jó, utána kezd szétesni a kép, rá 5mp-re hang elmegy, kép elmegy, 3mp után kiírja windows, hogy ati illesztőszoftver leállt, majd sikeresen újraindult. Próbáltam letörölni, majd a legfrisebb catalystot feltenni, helyzet változatlan...
Mit tudok tenni?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest