Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
haly
őstag
Helló!
Gép, illetve win7 vásárlása előtt állok. Ki is szemeltem magamnak a home premiumot (64bit).
Azonban probléma még így is akadt. Sajnos nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvenni. OEM,UPGRADE,vagy BOX? Namost nagyon ködösen, de tudom nagyjából mi az az OEM-->amit nem telepíthetek kétszer. UPGRADE-->amit egy meglévő rendszerre kell tenni, BOX-->alap, bárhová tehetem, akármennyiszer.
Légyszi magyarázzátok el telljesen és minden részletet ezekkel kapcsolatban (egyszerübben
).
Namost van itthon egy win vista dvd-m, amit egy laptophoz vettünk. Az lehet upgrade alap, hogy azt telepítem az új gépre, és rá az upgrade win7-et? Vagy vegyek oem-et? Lehet, hogy később fejlesztés lesz, vagy esetleg újratelepítés. Ja és ehhez jön a 3. kérdés: Az oem-et akárhányszor újratelepíthetem ugyan arra az alaplapra? Ha pedig új alaplapot veszek akkor új wint is kell vennem?
Vagy, a harmadik lehetőség, amitől nagyon fanyargok, hogy veszek boxot, és akkor már minden meglévő gépet ,,újítok''
Lehet, sőt elég valószínű, hogy már kérdezték, de sajnos én még nem találtam rá (érthetően) választ.
Nagyon nagyon köszi előre is a helpet!
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).