Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Létrehoztam egy Otthon csoportot mert meg szerettem volna osztani egy mappát.Sikerült is.
Azonban amikor kivettem a megosztásból ez az ikon jelent meg:
Van valami mód az eltüntetésére ?
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
Gigabyte MA-770-UD3 (rev. 1.0) -as alaplapom van. Kb. egy hónapja Vistáról áttértem Win7 (x64) -re. Egy jó darabig minden okés volt. Durván 1-1,5 hete a Win betöltése után az értesítési területen található hálózati ikonon sárga háromszög (benne felkiáltójellel) jelent meg Nincs hálózat hibával. Gép újraindít, elsőre semmi, másodjára okés lett. Másnap újra ez azzal a különbséggel, hogy hiába indítottam újra a gépet semmi sem történt, nem talált hálózatot. Kábelt ellenőriztem, még ki is cseréltem egy vadonat újra, nem ez volt a hiba. Utána jött a modem/router, nem az volt a hibaforrás. Lan driver telepítőjét elindítottam, javítás opció kiválaszt, utána jó lett. Azóta ezt csinálja,minden bekapcsolás, újraindítás után ezt kell csinálnom, hogy legyen internet.
Másnál is előfordult már ilyen probléma ?
Aktív témák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest