Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam is ugyanez a hiba. Érdekes, hogy csak a laptopomon van baj, az asztali gépnek semmi baja.

-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate változatom van a laptopomon, de mostanság van egy olyan frissítés, amit nem tud telepíteni a gép. Ha manuálisan próbálom Windows update alól, akkor sikertelen és minden egyes kilépéskor ismét megpróbálja telepíteni persze sikertelenül. Mi lehet a gond?
A frissítés:
"Security Update for .NET Framework 4 on Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 for x64-based Systems (KB2160841)
Telepítés dátuma: 2010.11.25. 1:19
Telepítés állapota: Sikertelen
A hiba részletei: Kód: 66A
Frissítés típusa: Fontos
A security issue has been identified that could allow an attacker to compromise your Windows-based system that is running the Microsoft .NET Framework and gain complete control over it. You can help protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=194969Súgó és támogatás:
http://support.microsoft.com" -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate op rendszerem van. Van egy mindennap használatos programom, amelynél egyszerűen sehogy sem tudom beállítani, hogy a parancsikonnal normálisan, sírás nélkül elinduljon. Más programokkal nincs ilyen problémám.
Rámegyek a parancsikonra, erre minden egyes alkalomkor megkérdezi, engedélyezem-e, hogy módosítsa a fájljaimat. Amikor az 5. indításnál is megkérdezi, már csöppet ideges vagyok... Más programmal nincs ilyesmi, azoknál is megkérdezi a rendszer, de ott meg is jegyzi a válaszom és nincs több gond.
Lehet valamit tenni az ügyben?
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest