Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Igen persze! De még arra gondoltam, hogy mivel a gépem alaplap CD-jét nem engedte feltelepíteni a Win 7 ugyanis XP-hez és Vistához jó csak. De még azt halottam, hogy nincs is rá szükség mert a win 7 alapból tartalmazza ezeket a dolgokat de már nem tudom mit higgyek.. Amúgy a gépen tökéletesen működik minden USB port everest is kiír mindent szóval nem tudom.. Alaplapom: ASUS M2N-SLI Delux
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy míg XP-n cod 4 be volt 120 átlag FPS-em Win7-alatt van 60 átlag FPS-em. Nem tudom mitől lehet ez, de arra gondoltam, hogy a minialkalmazások miatt lehet. Nem lehetne valahogy úgy megoldani hogyha valami játékot indítok el automatikusan letiltsa, és ha kilépek engedélyezze? Vagy valami más ötlet erre a drasztikus FPS csökkenésre? -
Kispotter
tag
Na sziasztok ismét!
Ez az új most már ezt írja ki: [link]
Ötlet?
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Van a bluesoleil nevü program amivel bluetooth-ot lehet használni a géphez de sajnos nemengedi feltelepíteni a következőket írja ki: [link]
Rákattintok hogy telepítse, de ha arra katintok, hogy ne akkoris ugyanezt írja ki: [link]
Valami megoldást kaphatnék erre? Csak windows 7 nél jön elő ez a baj pedig elvileg kompatibilis vele.. -
Kispotter
tag
Kikapcsoltam hogy ne küldjön értesítést a win 7 semmilyen programnál most nem kell az igenre kattintanom mikor indul a sentinel, de ez így mennyire biztonságos? Hagyhatom így?:S
-
Kispotter
tag
Sziasztok!!
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy adott egy win 7 oprendszer amit most raktam fel először erre a gépre és van egy SATÁS SEAGATE 500Gb-os vinyóm amit nem lát rendesen a HD Sentinel nevű program, de a másik 120-as SEAGATE-t simán látja. Nem tudom mi lehet a baja légyszi segítcsetek!! Köszi előre is!

Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest