Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Ha egy elsődleges partíciód van, akkor nem hozz létre 100 megás kis partíciót. De ha van kész partíciód. mondjuk egy logikaid, arra nem enged telepíteni és ott létrehozza a 100 megásat + elsődleges lesz a partíciód.
(#46714) PiciKenny:SZerintem hagyhatod. Bár én alapon hagyom pedig 4 giga ramom va. Ha netán kellene neki és kevés a 200 úgyis szól majd neked egy hiba üzenettel.
-
jozsi252
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Kész partíció meg csak akkor van ha winen belül törlöm a másik winyónak és úgy hozom létre és úgy telepítem nem? Illetve arra akartam célozni hogy akkoris ugyanúgy telepíti-e a winyóra a wint ha meghajtó beállításoknál nem hozok létre partíciót hanem egyből telepítem.
Tehát így néz ki ugye itt nem írja ki hogy elsődleges partíció meg stb. [link] és itt nyomok egyből egy nextet ilyenkor is ugyanúgy feltelepül minden nem?
Vagy a telepítés szempontjából lényegtelen hogy telepítem ugyanúgy létrehoz magának egy 100 megásat és kész.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest