Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
albiosz
őstag
válasz
albiosz
üzenetére
Probléma úgy tűnik megoldva.
Banális dolog volt, voltak hálózati mappák a gépemen filmmel, zenével, még a rendszergazdám csinálta anno. Akikkel egy hálózatban vagyok, azok tudtak oda feltölteni (nem értek hozzá, elnézést, nem tudom mi a korrekt neve ezeknek), kb 1 TB-os mennyiség. Ez már régóta nem üzemelt (más helyre költözött vagy mi, és nem lett itt átállítva az elérési helye), ezért szerencsétlen gépem gondolom minden bekapcsolásnál kapcsolódni akart, de nem tudott, ezért fogadott is valami kis panel, hogy nem tudott kapcsolódni. Szépen bontottam a kapcsolatokat és most közelít a kezdeti időtartamhoz a bootolás. Eddig az Üdvözöljük után kb 1 percig fekete képernyő fogadott az egérjellel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
nfsu17
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Nekem szinte semmi progi nem indul, még egy csomó szolgáltatást is (nem MS-t) kilőttem, mégis 45s-ig látom a win7 boot ablakát. Kb 15 volt, mikor telepítés után számoltam.
Nincs szétgányolva a rendszerem, de azért használom.
Folyamatosan lett lassabb, de valami driver, progi biztos megdobta, mert egyik pillanatról a másikra eltűnt a 15s, lett 30, most meg 45. Áprilisban lesz 1 éves a win7, ha nem megy semmi általam indított progi, akkor 37-38 folyamat megy a folyamatkezelő szerint, ami szerintem nem sok, úgy, hogy nem szűz a rendszerem. Kb szűzen volt 30 egynéhány.
Szépen kiöntöttem a lelkem és ez rajtad semmit nem segített. Sorry.
Aktív témák
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest