Hirdetés
Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Hát, szerintem is egy reinstall lesz a dolog vége. Tegnap belenéztem az eseménynaplóba, elég sok hibát ír ki. Érdekes, hogy amíg működött a rendszervisszaállítás, addig sikerült megjavítani az installert, de utána a spy sweeper program revo uninstallerrel történő sikertelen eltávolításánál dőlt be a rendszer. Egy újratelepítés egyébként kb. mennyi ideig tart (elég kevés dolog van az oprendszert tartalmazó 320 Gb-os merevlemezen. Üdv
-
cigam
titán
Azért kíváncsi lennék egy statisztikára. Konkrétan arra gondolok, hogy a különböző vírus kémkergetőkkel próbálkozó emberkék okoznak maguknak "kárt", vagy az igazi kártevők.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem bántásból, de nem te vagy az első aki mindenféle kergető program próbálgatása (aka tamagocsi) után annyira biztonságossá teszi a rendszerét, hogy reinstall(néha adatvesztéssel egybekötve) lesz a vége.
Pláne hogy nem is te kérdezted (rossz helyre böktem)

Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)