Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Azt én értem, hogy neked az alap beállítások kellenek, de abból a 3 képből amit betettél, sok minden nem derül ki.
Azon a képen, ahol a hangeszközök vannak felsorolva, ott a digitális kimenet tiltva van, de a másik képen, ahol a hangerőt mutatja, ott meg a digitális kimenet hangereje van. Namost nagyon nem mindegy, hogy te melyiket használod, ha a digitálisat, akkor engedélyezni kellene, de részemről nemhiszem, hogy azt használod, mert akkor meg sem mukkana, mivel tiltva van, innentől kezdve meg nem kell annak a beállításaiban turkálni.
Ha rámész a sima kimenetre(hangszórók) duplakattal, akkor bejön annak a beállítási panelja, ott a fülek valamelyikén kell legyenek a különböző "extra" beállítások a hangkarihoz, azokat kellene mind kilőni, valamin szintén ott valamelyik fülön kell lennie a mintavételi frekvenciának, amit alapban 16bit 44100hz-re kell rakni.Ennél érthetőbben nem tudom elmondani..
sfdrakex: mikrofon boost miatt nem zúghat szerintem, mert a képen látszik, hogy nincs csatlakoztatva semmi, a többi bemenet meg tiltott.. de mondjuk egy próbát ez is megér.
SymbianOS: win7 és win7 között csak akkor van különbség, ha valami "túrbózótt" verzióval próbálkozol.. az esetben meg szerintem ne csodálkozz, hogy valami nem úgy megy mint kellene..

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Nincs alapra állítási lehetőség? Távolitsd el eszközkezelőben a hangeszközt, majd winupdateről tedd fel újra a progit hozzá, vagy csak simán nyomj hardver változások keresését és utána jobb klikk illesztőprogram frissitése.
Egyébként pedig tényleg annyi lenne hoyg a digitális kimenetet ne piszkáld neked analogon van a hangfalas. A zúgás lehet microfon boost miatt is.
Aktív témák
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest