Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
78zolika
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Ara gondoltam a hétvégén cserélem a Merevlemezt ( a táp egy kicsit megpörkölte ) Úgyis újra kell raknom az egész gépet felrakom Windows 7 Egyik ismerősömtől kaptam valami próba példányt ( pár napig működik ) Home Premium, azt hiszem . Gyorsabb nem lenne a gép ? " Aero gáz lesz " ezt hogy érted ? a tol még lehet használni a gépet ? Azért kérdezem ezeket mer ha nem érdemes felraknom a 7 a kor nem cseszem el vele az időt hanem egyből az XP rakom fel rá
Ezer köszönet a válaszokért

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Morden24
üzenetére
GMA950-en azt hittem Aero sem lesz, ahhoz képest volt, és tök szép dinamikusan megy vele...
Néha meglepő, hogy milyen gépeken működésre lehet bírni, és megy is...
Még tesómék gépében is ment, annak idején raktam rá RC-t, pedig abban vmi integrált S3 van.. Csak eltávolítottam, mert szívtam a hanggal. XP alatt semmi gond nincs vele, de ha már Vista, vagy Win7 van, akkor ha kikapcsolom a gépet, és vissza, akkor nincs hang, telepít vmi eszközt, és köv reboot-kor lesz hang. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja így, de sz@r. VIA-s lap, tehát semmi sem meglepő...
Pedig raknék rá 7-et, de ez miatt nem lehet.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezer köszönet a válaszokért