Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezt nem tudtam...
Azt hittem, hogy az összes kiadott változatból van 32/64bit! Ezek szerint nem! Köszi a felvilágosítást!Már volt szerencsém olyan vadegérrel találkozni, aki teljesen kiakadt, hogy miért nincs a fullos x64 DVD-n a Starter változat...Amikor mondtam neki, hogy hát, fejlődő ország, meg ott sok esetben jó ha egy P2-re futja, akkor szerinte oda x64 kell? Na ezután roppant szégyenkezve elvonult...

Érdekes, dolog lenne egy P2-es gépre x64-et rakni ráadásul hetesből...!
Napokban telepítettem ismerősömnek P3-as gépére XP-t (előtte win98 volt rajt), de miután beköttette az internetet, és belekerült a gépbe egy lankártya amihez nem volt 98-as driver, így kénytelen voltam valamit lépni! Hát mit ne mondjak! Eszméletlen lassú volt az egész! Kellett neki negyed óra a bekapcsolástól számítva, mire használható volt valamire a gép! Mondta, hogy tervezi egy új beszerzését (mivel ennek már valami kontakt hibája is van), de addig ebbe szerezzek neki mindent ami kell! Na itt mondtam neki, hogy ebben az esetben erre már felesleges költeni! Türelem... (egyébként nyugdíjas az illető szóval ráér
) -
Tosee
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Hali!
Win7 ből az alábbi verziók léteznek:
Starter
Home Basic
Home Premium
Professional
Enterprise (ez gyakorlatilag ugyan az mint a professional, de ez csak mennyiségi licencel vásárolható meg)
UltimateWin7 Xtreme pedig nem létezik hivatalosan, ez csak valami tört, "csilli villi" warez verzió lehet! Ennek és módosított társainak verzióit ha rám hallgatsz, akkor mellőzöd!
Játékra elég a Home Premium, 26.000 Huf környékén kapható! Konfigurációtól függően 32 vagy 64 bit!
-
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Router admin felületén a DHCP beállításoknál, de az jóra van állítva: 192.168.1.1-re ha jól láttam egy korábban linkelt képen!
-
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Előfordulhat! Nekem is feltűnt a 0.0.0.0! A többi szerintem is rendben van!
Szerintem ellenőrizd a IPv4, és IPv6 beállításokat, hátha maradt kitöltve valami!
Az általános és az alternatív konfiguráció fület is ellenőrizd!Esetleg még az IPv4 tulajdonságainál a speciális résznél ellenőrizd még, hogy nincs -e beírva az alapértelmezett átjáróhoz!
-
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
indítsd újra a géped, majd ha nincs net, akkor: start -> futtatás -> cmd
írd be ezt: ipconfig /all
Az eredményről beszúrhatnál egy képet! -
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Hálózati megosztási központ:
Aktív hálózatoknál, Otthoni-ra van állítva?
Esetleg próbáld meg frissíteni a lan kártya driver-t! -
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Véletlenül nem ezen a gépen használtad az internetet a router megvásárlása előtt? Mert ha van még egy betárcsázós kapcsolat is a helyi kapcsolat mellett, akkor szokott ilyet produkálni!
Hálózati és megosztási központ / Adapterbeállítások módosításánál mik vannak?
Mikor működik az internet milyen IP-t kap? Tartományon belüli?
Tehát 192.168.1.100 - 192.168.1.111 közötti? -
Tosee
őstag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Szia!
Azért nincs net indításnál, mert nem kap ip-címet a win, mivel automatikusra van állítva, de a router nem osztja ki! Másik gépen gondolom van beállítva fix, és azért működik rendesen! Szóval vagy engedélyezd a DHCP server-t a routerbe, vagy állíts be egy IP-t manuálisan!
-
Tosee
őstag
válasz
kaccsnorci
üzenetére
"SATA AHCI: AHCI
SATA Port 0-3 native mode: enabled
Onboard sata/ide device: enabled
onboard sata/ide ctrl mode: AHCI"
Ezeket win install előtt ajánlott beállítani! Utólag már babrálni kell vele! -
Tosee
őstag
válasz
kaccsnorci
üzenetére
Hali!
viszont a win7 a rejtett ikonok között berakott egy olyat hogy: a hardver biztonságos eltávolítása és az adathordozó kiadása. ha rákattintok ott van mind a két winyóm neve meg hogy kiadás. na ezt nem tudom hogy most ezt miért rakja ide nekem.
Ez azért van, mert ezekkel a beállításokkal számítógép kikapcsolása nélkül el lehet távolítani a hdd-t, ugyan úgy mint egy pendrive-ot! De ha nem hurcolod a vincsit akkor teljesen felesleges!ui: azért mert új hdd-t raksz a gépedbe nem kell újratelepítened a rendszert, ezt a beállítások miatt tanácsolták! De ezekre is vannak trükkök, amikkel meg lehet úszni...
-
Tosee
őstag
válasz
üzenetére
IDE vs AHCI teszt (Köszönet érte Sweet Lou 6 fórumtársnak)!
Számottevően nem nagyon jelentkezik különbség, legalábbis ezen a teszten!Amúgy arra nincs valami "trükk", hogy a CD ne a legkisebb sebességen pörögjön és így ne 1 órát tartson a telepítés?

Ezt nem tudom, de nálam nem tartott tovább negyed óránál... még lehet, hogy annyi sem volt! -
Tosee
őstag
válasz
üzenetére
Hali!
Egyébként formázom a merevlemezt mindig, 0 partíció, de mikor visszamegyek létrehoz egy 100MB-os területet a rendszernek. Ez normális?

Igen, ez normális! Ha a telepítővel partíciónálod a HDD-t akkor létrehozza magának ezt a részt! Ha egy külső particionáló programmal van felosztva, akkor nem!BIOS-ban állítsd át a SATA-mode -ot IDE-re, ha másképp nem megy (esetleg még az AHCI beállításaira is ránézhetsz), és próbáld meg újra (ez korábbi oprendszereknél volt gond, de lehet win7-nél is ezt nem tudom)! Vagy esetleg várj egy 5-10 percet a fekete képernyőnél, hátha továbbmegy!
-
Tosee
őstag
válasz
IIIstIII
üzenetére
Hali!
Ez azért nem egészen így van!
Vegyük pl a memóriát alapul!
32bit: egy alkalmazás max. 2gb memóriát kaphat
64bit: egy alkalmazás 2gb nál több memóriát is használhat!
Tehát játékoknál, tervezésnél, és egyéb memóriaéhes programoknál ez jól jöhet!Egyébként én 64bitet használok, már egy ideje, de eddig minden program fut alatta! Egyedül a driverekből töltöttem le frissebb 64bites változatot! Egyébként 64biten van natív 32bites támogatás, tehát tudja futtatni a 32bites programokat is!
-
Tosee
őstag
válasz
bajbal
üzenetére
Szia!
Gondolom hogy letesztelték a szervízben...azt mondták
Mást nem is igen mondhattak volna csak, hogy tesztelték az alkatrészeket!
Bár ha a memória rossz lenne, akkor valószínűleg már a telepítésnél gondok lettek volna, és kaptál volna pár BSOD-ot is! Esetleg nem melegszik túl valami?
Esetleg gond lehet magával a win7-el is ha abból indulunk ki, hogy azt töltötted le amit a legtöbben letöltöttek! De ezt inkább nem boncolgatnám mert ez már warez téma ami tiltott! Más nem akkor addig használd vista-val, és ha adnak ki újabb driver-t, akkor újra megpróbálod win7-et! -
Tosee
őstag
válasz
jericho69
üzenetére
Hali!
Itt meg tudod nézni, hogy mit rejtenek különböző win 7 verziók!
Szóval a beépített plusz funkciók nem lassítják le a rendszert?
Nem...Ti a felsorolt 3 kiadás közül melyiket ajánljátok játékra?
Véleményem szerint elég a Home Premium is!Ram és videókártya memóriával együtt 5Gb van a gépemben. Érdemesebb ilyenkor már a 64bit-es Win7-et választani?
Igen! Ugyanis a 32bites ennyi memóriával kb. 3-at látna a 4+1 -ből! -
Tosee
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
A Produ Key nevű programmal meg tudod nézni! Ráadásul kiírja az Office és az Internet Explorer kulcsát is, bár utóbbi egyezik a win-el! Google-n keress rá biztosan megtalálod...
-
Tosee
őstag
válasz
netboy
üzenetére
Hali!
Nálam előfordult ilyen a régi gépemmel!
Azt tudnám javasolni, hogy frissítsd a driver-eket, majd ha van valamiféle tuning akkor azt állítsd vissza alapra, és ha utána is csinálja, akkor javaslok egy memória tesztet!
Nálam a memóriával volt a gond, az egyik modul meghibásodott! -
Tosee
őstag
válasz
RootRulez
üzenetére
Indítsd el a játékot, tedd le a tálcára (alt+tab, vagy win gomb) majd nyisd meg a feladatkezelőt! Az explorer.exe-t állítsd, le, majd lépj vissza a játékba (alt+tab)! Ha befejezted a játékot akkor a feladatkezelőben indítsd újra az explorer.exe-t! Ez a megoldás működött Age of empires II esetében... ennél a játéknál nem 100%!
-
Tosee
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Üdv!
MSN-nél ezt magában a programban is be tudod állítani!
Eszközök -> beállítások -> bejelentkezés
Windows live messenger automtamikus indítása windowsba való bejelentkezéskor
Bejelentkezés működő internetkapcsolat esetén
Mindkettőnél távolítsd el a pipát!A többinél, ha nincs lehetőség magában a programban tiltani, akkor az msconfig ahogy már írtad!
-
Tosee
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ebben találhatók a gyakran futtatott szoftverek stb... Memóriából gyorsabb az elérés mint a hdd-ről, ezért gyorsabban is indulnak az alkalmazások!
Nincs vele semmi gond, nálam is ennyi szokott lenni kb.!Superfetch szolgáltatás csinálja! De ha olyan programot futtatsz, ami éhesebb a kelleténél és kevésnek bizonyul a szabad memória, akkor szabadít fel a lefoglaltból!
-
Tosee
őstag
válasz
omikron23
üzenetére
Akkor lenne még bibi, ha kijönnének hozzád ellenőrizni a BSA-tól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"BSA nem megy házhoz... Egyesületként működnek, és semmilyen hatósági igazolványuk nincs (tudtommal)! Bejelentés alapján dolgoznak általában, és ha olyan bejelentést kapnak, akkor feljelentést tesznek az illetékes hatóságon! Na majd ők mennek házhoz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Általában különböző cégektől kirúgott alkalmazottak tesznek ilyen jellegű bejelentéseket!"Eredeti cikk (bővebb infó): Nem kutat hamis szoftver után a BSA
-
Tosee
őstag
válasz
Integrator
üzenetére
Pedig szerintem ott van a beállításokban!
És valószínűnek tartom, hogy ezt keresed:
Beállítások -> műsortár fül
Fájlok médiaadatainak automatikus frissítése... -
Tosee
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Vannak kártevők, amik több helyre írják be magukat a rendszerbe... pl regisztrációs adatbázis
Esetlegesen több néven is létrehozza maga után a fájlokat! Ha meg az uac jelez, akkor már a gépen van a kártevő! Szerintem nem árt ha van vírusirtó is! Vagy ha mégis úgy döntesz, hogy nem használsz akkor időnként futas le online vírusellenőrzést a biztonság kedvéért!MSE tényleg jó megoldás lehet...

-
Tosee
őstag
Ha belepiszkáltam volna, akkor lenne az előző állapotról mentésem, de nem tettem! Tegnap vettem észre valamit meg akartam nézni nála, és már nem tudtam megnyitni!
ui: Bemásoltam újra a hibát okozó modult ntdll.dll fájlt, újraindítottam de továbbra sem jó!
Már arra is gondoltam, hogy hátha a win frissítés okozza amit azóta visszavontak! Megnéztem a telepített frissítéseknél fel volt telepítve, de eltávolítottam és ez sem oldotta meg...
Eseménynapló:
A hibát okozó alkalmazás neve: Explorer.EXE, verzió: 6.1.7600.16450, időbélyeg: 0x4aeba271
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 6.1.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bdadb
Kivételkód: 0xc0000374
Hiba pozíciója: 0x000c283b
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc30
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cab20f69dba9fa
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Windows\Explorer.EXE
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: b9b693d0-1e02-11df-b8f1-00241d886e91 -
Tosee
őstag
Üdv!
Lenne egy olyan problémám az egyik géppel, hogy a vezérlőpult elemei közül pár nem nyitható meg, mert azt írja, hogy a windows intéző működése leáll, ha szeretném újraindíthatom az explorer.exe -t! Hibát okozó modul neve: ntdll.dll
Viszont ha a start futtatásból indítom az adott vezérlőpult elemet, akkor gond nélkül megnyitja...
Ezekkel próbálkoztam:
- vírus és egyéb kártevő keresés eredménytelenül
- parancssorból sfc /scannow futtatása, nem talált hibátArra gondoltam, hogy egy másik rendszerből (win7 prof mindkettő) kimásolom az ntdll.dll fájlt, és kicserélem a mostanival! Nos ezzel totál szétesne a rendszer vagy megoldhatja a problémát? Esetleg egyéb ötletek az újratelepítésen kívül?
-
Tosee
őstag
válasz
nebancsa
üzenetére
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hálózati és megosztási központ\adapterbeállítások módosítása
helyi kapcsolat jobb klikk, tulajdonságok, telepítés...(#13065) Morden24: én is kaptam pár napja hasonló levelet, bár abban más név szerepelt!
Más: a sörözést jó ötletnek tartom, csak bánatomra elég messze van nekem!
-
Tosee
őstag
Saját tulajdonba vétellel próbálkoztál?
Nálam is van ilyesmi tulajdonos, de az amiatt lehet, mert az adat partíción lévő mappákat még a másik OS hozta létre! De ettől függetlenül ha saját tulajdonba veszed, akkor utána azt csinálsz vele amit akarsz elméletileg!jobb katt a mappára -> tulajdonságok -> biztonság fül -> speciális -> tulajdonos tül -> szerkesztés
válaszd ki a kívánt tulajdonost, majd pipáld be ezt:
Tulajdonos cseréje az altárolókon és az objektumokon is! -
Tosee
őstag
válasz
pincehely
üzenetére
Nálam az Age of Empires II. nem volt hajlandó futni win7 x64-en (kompatibilitással sem)! Pontosabban elindult, de a kép nagyon gáz volt! Egyedül az explorer.exe bezárása után állt helyre a kép, majd ha kiléptem a játékból akkor meg indíthattam újra a bezárt .exe fájlt!

-
Tosee
őstag
Üdv!
Nem üres jelszó van véletlenül? Mert abból lehet ilyen probléma!
Esetleg lépj át a rendszergazda profilba, és telepítsd onnan! A jelenlegi profilod korlátozott jogosultságú, hogy így próbálod?Más alternatívák: Windows mail (ezt lehet telepíteni a régi outlook express helyett), The Bat (fizetős), Microsoft Outlook (office programcsomag része)
(#12832) Brainwashed2: Ashampoo Burning Studio-t használok, és jól működik! Esetleg ImgBurn is tökéletes!
-
Tosee
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
rendszer -> speciális rendszerbeállítások (bal oldalt) -> speciális fül
Indítás és helyreállítás -> beállítás
Alapértelmezett operációs rendszernél válaszd ki! -
Tosee
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
akkor lehet, hogy jogosultsági probléma!
Mikor megosztottad az engedélyeknél "mindenki" csoport számára kipipáltad a módosítást (esetleg teljes hozzáférést) is? Nézd meg mert ha ezt nem állítottad, akkor alapból csak olvasásra van beállítva, így nem tudsz írni az adott partícióra! -
Tosee
őstag
Állítsd be egy képernyőkímélőt (Pl.: buborékok, én ezzel próbáltam), majd utána...
start -> keresősáv -> írd be: "képernyőkímélő" idézőjelek nélkül"!
Kattints a találatok közül erre: Jelszó beállítása a képernyőkímélőhöz
Pipáld ki ezt: Bejelentkezési képernyő, majd ok!
Ha bekapcsol a képernyőkímélő, akkor ki fog dobni a bejelentkező képernyőre, és utána ismét kérni fogja a bejelentkezéshez használt jelszót! -
Tosee
őstag
válasz
M4123057
üzenetére
Szia!
Nézd meg a Windows 7 upgrade advisor -al! Hirtelen nem találtam a kártyádhoz megfelelő vista, win7 drivert, de lehet, hogy az OS felismeri a telepítés után! A program jelezni fogja ha valamelyik hardvered nem kompatibilis win7 -el!
-
Tosee
őstag
válasz
dJ Peer
üzenetére
Ahogy már a többiek is írták, csak kicsit bővebben...
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
intézőből csak msnmsgr -t fogsz látni!
Jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás fül, pipáld be hogy kompatibilitási módban futtassa, és állítsd vista-ra majd alkalmazd! -
Tosee
őstag
Szia!
Gyorsindítás eszköztár
MSN-t pedig vista kompatibilitási módban futtasd, és akkor oda rakja a megszokott helyre (óra mellé, tray ikonba)
C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás fül -
Tosee
őstag
válasz
BIZ0906
üzenetére
Üdv!
A-squared free nincs véletlenül telepítve? Mert az produkálja ezt a jelenséget...
Ha telepítve van akkor, el tudod ezt kerülni:
indítsd el a programot, majd beállítás, általános fül, intéző integritás aktiválása elől vedd ki a pipát!
Ha ezt megcsináltad akkor utána el tudod érni a kezelést a leírt módon, viszont ha intézőben rákattintasz jobb egérgombbal egy fájlra, akkor nem lesz ott az a-squared, hogy ellenőriztesd! Viszont programból meg tudod nézetni vele! -
Tosee
őstag
Folyamat leállítása... Viszont a következő újraindításnál megint indulni fog, mivel ezzel csak a mostani munkamenetre állítod le!
Nézd meg a szolgáltatásoknál, ha ott van akkor tedd a következőt:
start -> futtatás -> services.msc
keresd ki, és katt rá kétszer, majd az indítás típusát állítsd be kézi-re! -
Tosee
őstag
Szia!
Adobe readerből egyiket se, mert az pdf állományok megnyitására való!
Amire te gondolsz az a flash player lenne, de annak nincs 64bites változata! Szóval ha youtube-os videókat, vagy flash tartalmakat szeretnél böngésződben megjeleníteni, akkor 32bites firefox-ot kell használnod, és arra elérhető a flash player! -
Tosee
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
RTM = "release to manufacturing" = kiadásra szánt verzió
ami windows 7 esetén a .7600-as build! -
Tosee
őstag
válasz
negyedes
üzenetére
Amit linkeltél képen azon egy USB A-B kábel látható! Hálózatmegosztásra nem használható!
Kábelmodemet lehet vele összekötni a PC USB portjával, és így elérhető az internet azokon a gépeken is amikben nincs hálózati kártya (szerencsére ez ma már ritka), vagy másra használják! -
Tosee
őstag
Üdv!
Egy kis olvasnivaló, biztosan kiderül belőle: User Account Control működése
-
Tosee
őstag
válasz
Tálydi
üzenetére
Szia!
Döntened kell! Vagy kihasználod a géped maximális teljesítményét, vagy a géped teljesítményének x%-a kihasználatlan marad! Szóval én az elsőt választanám...
Viszont ami megy azonos oprendszeren esetedben win7 x32, akkor azok a programok nagy valószínűséggel menni fognak x64-en is! Ezeknek külön x86-os program files mappa van és onnan futtatja őket! Tudomásom szerint ha megvannak (ha meg nincs akkor win update) a kellő driverek 64bitre, akkor a szoftverekkel már nem lesz gond!
Egyébként mik ezek a programok, ha szabad tudni (csak azért mert hátha használja valaki x64-en)? -
Tosee
őstag
válasz
COLORBAR
üzenetére
Üdv!
Tudna valaki segíteni!
Warezban biztosan nem! Ez nem az a fórum!Letöltöttem a win 7 egy verzióját (Windows.7.Extreme.Edition.x86-2009) ,de nemtudom hogy írjam úgy ki cd-re,hogy telepítő lemez legyen belőle!
Valamiért pl a Neroval mikor iso-ként akarom kiirni,mindig megáll!
Gratulálok hozzá! Mellőzd a win-ek módosított verzióit a további problémák elkerülése érdekében!VAgy ha tud valaki linket,ahonnan csak le kéne szednem és rögtön iso-ban van stb azt megköszönném, a lényeg,hogy totál amatör vagyok,ha lehetminél kevesebbet kelljen pöcsölnöm vele!
Abból pitsánrúgás lenne, mert ez tiltott!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és mégegy kérdés,hogy elég -e 40giga rendszernek?
Igen! -
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv!
Köszi a megerősítéseket srácok!
Az előttem szóló két "emberkével" a közelmúltban kiveséztük ezt a témát.

Arról alighanem lemaradtam!
-
Tosee
őstag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
win7 es gépen a hálózati és megosztási központban a hálózat otthoni-ra van állítva?
Mert ha esetleg ez nyilvánoson lenne, akkor ez is problémát jelenthet!
Még valami: hálózatfelderítés engedélyezve?
Esetleg a próba idejére kapcsold ki a tűzfalat az összes gépen! -
Tosee
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
nem kell egyesével!
Kiválasztod a tulajdonost, majd be kell pipálni, hogy alkalmazza a cserét az objektumokon és az altárolókon is (Replace owner on subcontainers and objects)! -
Tosee
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Hali!
Próbálkozz a "saját tulajdonba vétel"-el... de ez sem biztos, hogy működik!
Angolul most nem tudom neked leírni (ahogy elnézem angol os-ed van), de ez alapján meg tudod csinálni! -
Tosee
őstag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Szia!
XP-s gépeken állítsd be a következőt: NetBIOS engedélyezése a tcp/ip felett!
Majd indítsd újra a gépeket, és próbálkozz újra! -
Tosee
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen de ha intézőből nézi, és hiányos az angol tudása, vagy esetleg más nyelven/eken beszél, akkor hiába keresi a "users" mappát mert "felhasználók" van (magyar os-esetén)!
Viszont ha elérési útként kell megadni akkor jobb a "users" ebből a szempontból...! -
Tosee
őstag
Valószínűleg ott is tesztelni fogják, és ha nem produkál hibát, akkor nem fogják cserélni véleményem szerint! Egyébként 2gb az 2*1 modul, vagy egy modulos?
Ha nincs semmi plomba vagy egyéb a gépházon, amin észrevennék, hogy szétszedted, akkor tedd át másik slotba a memóriát, és próbáld meg úgy is!
Vagy vidd vissza a komplett gépet, és derítsék ki ők, hogy mi a baja! -
Tosee
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nálam ezt az age of empires 2- nél csinálta! De nálam már az indítástól hasonlóan rossz volt a kép... Egyetlen megoldást találtam neten valahol:
1. játék elindít
2. alt+tab, vagy win billentyűvel kilépni az asztalra, de a játék továbbra is fusson a háttérbe!
3. feladatkezelő megnyitása
4, explorer.exe bezárása (eltűnik minden ikon, tálca, stb..)
5. alt+tab al vissza a játékba, és már jó is volt a kép...
6. ha végeztél a játékkal, ismét meg kell nyitni a feladatkezelőt, és elindítani az explorer.exe-t, és újra megjelenik az asztal stb...Viszont ezt nem szívesen csináltam játék kedvéért, és inkább félreraktam!
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem, hogy az összes kiadott változatból van 32/64bit! Ezek szerint nem! Köszi a felvilágosítást!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)