Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
Colos1
őstag
Megvolt az első tipikus, microsoftos, rejtéses, reseteléssel megoldandó problémám...

Leírom, hátha csak nekem rejtélyes. FSX -eztem. Amikor elindítom, kilövi az AERO -t. Amikor befejezem, értelemszerűen visszakapcsolja. (Aki nem ismerné az FSX-et: a menüképernyő nem teljes képernyős módban fut, csak amikor elkezdem a repülést, akkor vált 1680X1050 -be) Most nem kapcsolt vissza, hanem amikor újra AERO -ra kellett volna váltania, eltűnt a tálca...ill. a superbar

Olyasmi volt, mint amikor az XP -n leáll az explorer.exe, de az asztali ikonok megvoltak. Próbáltam CTRL+ALT+DEL -t, és az akkor megjelenő képernyő bal alsó sarkában leledző virtuális POWER-gombbal kikapcsolni a gépet, de nem állt le...A feladatkezelőt sem tudtam előhozni. Az eseménynaplóban természetesen semmi nincs, ami a hibával kapcsolatos lenne...
Esetleg valaki?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest