Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
moonman
titán
"Akárhogy kerestem, Comodo-ra utaló jelet nem találtam. Ez azért van, mert annyira kifagyott? Ilyenkor nem is lesz semmikor üzenet, hogy mi fagyasztotta ki?"
ha system error van, ott általában nincs feltűntetve, hogy most xy program okozta az összeomlást. a memory dump-ból valószínűleg kideríthető, de így hirtelen nem.
"Közben megtaláltam az alkalmazások fül alatt:
"Az Asztalablak-kezelőt nem lehetett elindítani, mert az összetételt letiltotta egy futó alkalmazás.""ez nem feltétlenül hiba, egy teljes képernyős játék indításánál is bejegyzi, mert ilyenkor kikapcsolja az Aero-t, még ha nem is látszik.
"A(z) ispugais.cn név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
szerintem elég, ha egy banner ide mutat, és nem elérhető a cím, akkor is bejegyez ilyet. szerintem nem kell aggódni.
Aktív témák
- PlayStation 5
- GTA V
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TP-LINK routerek
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest