Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
moonman
titán
"Akárhogy kerestem, Comodo-ra utaló jelet nem találtam. Ez azért van, mert annyira kifagyott? Ilyenkor nem is lesz semmikor üzenet, hogy mi fagyasztotta ki?"
ha system error van, ott általában nincs feltűntetve, hogy most xy program okozta az összeomlást. a memory dump-ból valószínűleg kideríthető, de így hirtelen nem.
"Közben megtaláltam az alkalmazások fül alatt:
"Az Asztalablak-kezelőt nem lehetett elindítani, mert az összetételt letiltotta egy futó alkalmazás.""ez nem feltétlenül hiba, egy teljes képernyős játék indításánál is bejegyzi, mert ilyenkor kikapcsolja az Aero-t, még ha nem is látszik.
"A(z) ispugais.cn név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt."
szerintem elég, ha egy banner ide mutat, és nem elérhető a cím, akkor is bejegyez ilyet. szerintem nem kell aggódni.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Parfüm topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest