Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
expander
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
kitöltöttem, de szerintem nem sok köze lesz hozza. kb 3eves config, eddig semminek semmi baja nem volt :\ ahogy irtam, kb 2hete egyik naprol a masikra eltünt 2 particiom. egy 400gigas WD vinyom van, 80gigas particion van a rendszer, a maradek ~320 volt ketteosztva, az egyiken jatekok es programok, a masikon csak a torrent letölteseim voltak. ez a 2 hiphop eltünt, nem latja a totalcommander, csak a C-t, lemezkezelöben is ugy van, hogy megmaradt a C, valamint 300giga formazatlan terület... legutobb sem csinaltam vele semmit, csak ujraformaztam a formazatlant, szinten 2fele osztottam es ennyi. tökeletesen hasznaltam ugyanugy ahogy eddig, erre ma miutan elinditottam a gepet, ugyanez a problema vart :S
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest