Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
DFeS
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Leginkább azért, mert hülyén néz ki. A notimon ezt már megoldottam a gyári, Vista-hoz készített lemezével, így már nem ajánlja fel, viszont sajnos most az e-sata-ra kötött winyónál sem teszi ezt.
Amúgy w7-rc-build.7100-nál nem volt semmi ilyen problémám, és ott is ugyan úgy AHCI-ben volt a winyóm. De mondok még egy durvábbat is, ha nincsen fent az a driver tök mindegy, hogy Native IDE módban vagyok, vagy AHCI, így is úgy is felajánlotta.
Ezt még Retail W7 Ultimate 64-nél nézegettem, mielőtt visszatettem volna a 32-est...minden mindegy alapon állítgattam biosban, és simán idult a rendszer, és ugyan úgy jött az eltávolító ikon.
Igazából szinte biztos vagyok benne, hogy külön-külön, minden SATA csatornára, meg lehet adni erre beállítást valahol registry-ben, csak fogalmam nincsen, hogy hol, mit és mire kell állítani.
Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest