Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
többször átolvastam, de nem értettem pontosan a problémát
de gondolom a szokásos, ha távoli gép próbál csatlakozni a 2003-hoz, akkor azt azzal a felhasználó/jelszó párossal teszi amivel be vannak lépve rajta, ha a 2003-ban nincs ilyen felhasználó/jelszó páros a lokális felhasználói adatbázisában, akkor nem enged csatlakozni
van a security policy-ben egy olyan opció hogy let everyone permissions apply to anonymous users
ofkorz ez egyáltalán nem javallott -
CuKoR
senior tag
Már régóta használok win2003-t de még nem jöttem rá hogyan lehet megosztani dolgokat ugy, hogy a hálozatrol ha be akar jönni vki akkor két töle jelszot mielött belép a gépbe és utánna a meghajtok valamelyikére
Hiába osztom meg a jelszot teljes eléréssel, bárhogy...a gébe valo belépésnél jelszót kér !
Ötletek ?
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest