Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xezs
tag
Sziasztok! A kérdés eléggé egyedi, igazából az érdekel, hogy hasonlóval van-e valakinek tapasztalata, vagy bármi meglátása. A következő a szituáció: adott egy régóta családban használt Windows 7-es gép (azért nincs rajta Win10 mert nekem kellett volna vele foglalkozni és nem akartam) amin van pár alkalmazás, amiket használnak is. Most érett meg a dolog arra, hogy cserélve legyen egy Win11-es gépre. Viszont az alkalmazásokat nem akarom újratelepítgetni (igen, lusta vagyok) meg konfigurálgatni, főleg mert van olyan, amit nem is én raktam rá, fogalmam sincs milyen jelszóval van bent a kliens.
Mondom a tervet: első körben a meglévő gépben frissítenék Win7-ről Win10-re. Ez elvileg gond nélkül le tud menni.
Következő kör az, amikor az SSD-t átrakom Win10-zel a fedélzeten az új gépbe. Ilyet már csináltam a saját gépemen, meglepően szépen felfogta, hogy ez már egy másik gép (termékkulcs vész el ilyenkor, az nem baj).Harmadik körben pedig egy Win10-ről Win11-re frissítéssel záródna is a folyamat.
Kinek mi a véleménye? Mennyire halálraítélt az ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest